2777
2789
چرا گلم

به دلایلی اسم واینازیادبه کاربرده توش بعدشم حرفای مثبت ۱۸زیادمیزنه معمولا

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

هیچ وقت دوست نداشتم بکسی طلاقو توصیه کنم ولی شوهرت بیماره  بددلیش بیش از حده  ببین راضی ...

نمیدونم به مشاور مراجعه کنه ببینم چی میگی درموردش 

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
دیگه وقتی قصدت طلاقه حتی بهش فکر نکن تاپیک میزنی ک اعصاب خودتو بهم بریزی بیخیال

نه عزیزم فعلاقصدم طلاق نیست 

عه ببخشید فکر کردم میخوای طلاق بگیری پس مهریتو واسه چی اجرا گذاشتی 😧

خواهش میکنم عزیزم😊همینجوری خواستم ببینم ادب میشه یانه

نه بهش گفتم برومشاوره البته چن روزپیش

فاطمه کاره تو و شوهرت  با مشاور حل نمیشه . مگر اینکه واقعا از دل و جون بخاینن و همکاری کنین ...مثلا همین خودت، مشاور میگه خودتو اینقد دست کم نگیر ولی بعید میدونم بهش گوش کنی..شوهرتم همینطور 

اونی که میاد تو تاپیک میگه طولانی بود نخوندم ، آخره بیشعوره.

فاطمه کاره تو و شوهرت  با مشاور حل نمیشه . مگر اینکه واقعا از دل و جون بخاینن و همکاری کنین ... ...

من که واقعااگه درست شدنی باشه تلاشمومیکنم نمیدونم اون چیکارکنه