2821
2789

من ی خواهر عوضی دارم ک هرچقد بگم کم گفتم نمیدونم چ گناهی کردم ک خواهرم این شده 

ب مردای زن دار چشم داره خودشو برای هر مردی لوس میکنه 

تا وقتی مجرد بودم برام مهم نبود فقط بهش نصیحت میکردم با اینکه 6 سال ازم بزرگتره میگفتم طرف زن داره سرت میادا اصلا اون ب کنار چجوری دلت میاد ب هم جنست خیانت کنی گف برا من مهم نیست من از طرف خوشم میاد یا نه اون باید از من خوشش بیاد 

الان من از وقتی نامزد کردم هی خودشو لوس میکنه برا نامزدم لباسای نا مناسب میپوشه پابند میندازه یا لباسای کوتاه میپوشه درحدی ک مثلا خم بشه چیزی برداره میریزه بیرون همه جاش اصلا رعایت نمیکنه هروقتم نامزدم داره میاد ب طور وسواسی ای ب خودش میرسه در حدی ک مامانم میگه خوبه نامزد تو نمیاد 

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐

خسته شدم دیگه از دسش 

تا با نامزدم ح میزنم خودشو میندازه وسط حرفامون .

کلا عادت داره خودشو با من مقایسه میکنه با منی ک عروسم ن با ی مهمون یعنی لباساشو مث عروس میخره ارایش مدل مو درحد من 

لباس بله برونشو میخواس سفید بخره و مث کسی ک جشن اونه 

چون من بعد خونمون خونه اونا مراسم مفصل داشتیم و فقط منو میخواسن ببرن من مجبور شدم برم ارایشگاه داشت خودشو میکشت ک بره 

الانم چندوقت دیگه عقدمه بابامو نامزدم اصرار دارن جشن بگیریم چون عروسیم یکی دوسال طول میکشه 

ولی من بخاطر خواهرمو اخلاق مزخرفی ک داره و میدونم شبمو خراب میکنه هی میگم ن جشن نمیخوام 

میدونم میره ارایشگاه شاید بیشتر از منم حتی خودشو ارایش کنه لباس گرون بخره از مال من خیلی تو چشم تر فقط بخاطر اینکه از من بهتر بشه .و مهم تر اینکه مطمئنم میاد جلو نامزدم اداهای مسخره در میاره و خودشیرینی میکنه 

من میخوام جشن بگیرم ک بهم خوش بگذره نه اینکه حرص بخورم چ خواهر بیشوری دارم آی اومد فلان جاشو جلو نامزدم ریخت بیرون آی فلان کرد 

اصلا رفتاراش 180 درجه جلو نامزد من فرق میکنه انقد ک ذاتش خرابه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بدبختیم اینجاس مامانم جلوشو نمیگیره حتی رفتم باهزار ذوق ساعت ست خریدیم با نامزدم رفته همون ساعتو گرفته استفاده میکنه

نیایز بگید جشنو بگیر مهم نامزدته ک محل نده بالاخره من زنم نمیتونم بیخیالی باشم نسبت ب کسی ک مطمئنم قصدش چیه و میشناسمش

به نظر شما علتش چیه ؟؟

والدینتون در تربیت ایشون کوتاهی کردن ؟؟

یا اینکه دوستان نامناسبی داشتن ؟؟

شما راحت می تونین ریشه یابی کنین .

اگر به نتیجه ای رسیدین بگین تا دیگران رعایت کنن .

اللهم صل علی فاطمه و ابیها 
به نظر شما علتش چیه ؟؟ والدینتون در تربیت ایشون کوتاهی کردن ؟؟ یا اینکه دوستان نامناسبی داشتن ؟؟ ...

ب نطر من مادرم کوتاهی کرده حتی اینکاراشو میگم بهش بگو نکنه میگه مگه چی میشه بزار راحت باشه

خاک عالم 

اصن هنگم 

نامزدتون مگه توجه میکنه!؟؟؟ 

بهش بی محلی کنید هم خودتون هم نامزدتون 

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
خوب يه بار جلو نامزدت ضايعش كن بگو اينجورئ لباس نپوش شايد خجالت بكشه چرا مامانت أينا چيزئ بهش نميگن

بزرگترین مشکل همینه ک مامانم بهش هیچی نمیگه هیچ تازه پشت اونم در میاد وقتی حرفی میزنم

ب نطر من مادرم کوتاهی کرده حتی اینکاراشو میگم بهش بگو نکنه میگه مگه چی میشه بزار راحت باشه

دیگه یه کم زیادی راحته اخه!!!!!! 

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    

با مامانت صحبت كن ازش بخواه كه با خواهرت خرف بزنه 

سعي كن نامزدت هم كمتر بياد خونتون 

جشن هم بگير هرچقدر هم بخودش برسه تو اين اعتماد به نفسو داشته باش كه تو عروسي و توي چشم هستي نه اون 

ضمنا مطمئن باش كه همه توي جشن متوجه ذات ايشون ميشن 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792