2777
2789
عنوان

شنبه عمل دارم خیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 30 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم لطفا ازعملت بگو وقتی عمل کردی درد داشتی زیاد تاچند وقت کارنکردی اخه پسر من کلاس اولیه خیلی فکر ...

من اوضام خیلی خراب بود کلا کیسه صفرا رو در اوردن در صورتیکه تخت های اتاقهای بغلی با لیزر بود منو بی هوش کردن سه شنبه شب رفتم شنبه ظهر مرخص شدم تا یک ۲نباید عذا بخوری بعد عمل تایک روزم فقط مایعات بعدشم تایک ماه غذای بدون چربی

خدایا شکرت برای همه چیز😘
انشالله به سلامتی عزیزم تبریک میگم

فدات

انشاالله زودتر سلامتیت بدست بیاری و عملت موفقیت آمیز باشه...سه روز که چیزی نیست پسرتو بسپر دست مادر یا خواهرتون...آقاتونم که احتمالا گرفتار بیمارستان بشن چند روزی

از هرجا بیوفتے ڪمڪت میڪنم بلند شی،هرجا جز چشمام! ️
عزیزم لطفا ازعملت بگو وقتی عمل کردی درد داشتی زیاد تاچند وقت کارنکردی اخه پسر من کلاس اولیه خیلی فکر ...

درد که داشت مال من چون خیلی اوضام خراب بود کلا دراوردنش چند روز استراحت کنی خوب میشی البته شما راحت تری مال من اندازه ۱۰ سانت بخیه خورد 

خدایا شکرت برای همه چیز😘
عزیزم من  اول ۵فروردین ۹۶ بستری شدم و۱۰ فروردین مرخص شدم من چون بچه م ۳ماهه وبود وشیرخوار خیلی ...

منم مثل شما بچم ۲ماهش بود خیلی عذاب کشیدم

خدایا شکرت برای همه چیز😘
2790
2778
2791
2779
2792