2777
2789
عنوان

هفته پنجمم هیچ علایمی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 44 پست
از چه نظر عجله نکنم؟ویار و میگی؟؟؟؟ من مادرمم نداشت کلا تو خانوادمون نیست. داشته باشمم خیالی نیست ...

اره. فعلا مونده تا ویارت شروع بشه. شایدم شانس بیاری نداشته باشی خدارو چه دیدی. من که دوست داشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه😍ولی من دو هفته دیگه میرم ک یه دفعه ای قلبشم بزنه

به تاریخ پری بزار هفته ۸ یا ۹ برو چون مطمئنن سنش کم کم یک هفته اختلاف داره باز یه وقت دوباره کاری نشه، منو جاریمم هم زمان بارداریم اون ویار شدید داشت من نداشتم 

اره. فعلا مونده تا ویارت شروع بشه. شایدم شانس بیاری نداشته باشی خدارو چه دیدی. من که دوست دا ...

میگم چون خانوادتا نداشتیم بعید میدونم ولی اگه باشه هم جزئی از این دورانه دیگه کاریش نمیشه کرد.حتی میلم به چیز خاصی هم نمیکشه مثلا شیرینی یا ترشی اصلا واسم مهم نیست

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

منم نزدیک 10 روز از اقدامم میگذره زیر شکمم درد میکنه سفت شده زود رنج شدم تند تند ضعف میرم گشنه میشم اصلا" اینجوری نبودم یعنی ممکنه حامله باشم؟؟؟؟میگن آزمایش خون الان مشخص میکنه ولی نمیخوام برم میخوان صبرکنم تا موعد پریود ایشالا که باشم

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
خوبه😍ولی من دو هفته دیگه میرم ک یه دفعه ای قلبشم بزنه

انشاالله همه چی خوب پیش میره و بارداری و زایمان راحتی داشته باشی عزیزم

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
منم نزدیک 10 روز از اقدامم میگذره زیر شکمم درد میکنه سفت شده زود رنج شدم تند تند ضعف میرم گشنه میشم ...

ب علایم نمیشه اعتماد کرد.خودتو بزن ب بیخیالی تا موعدت.من سه روز قبل موعد بی بی چکم نشون داد تو هم بی بی بزن بعد برو آز انشالله ک حامله ای

اگر مونده بودی حال من بهتر میبود
ب علایم نمیشه اعتماد کرد.خودتو بزن ب بیخیالی تا موعدت.من سه روز قبل موعد بی بی چکم نشون داد تو هم بی ...

ایشالا😜خودمو میزنم به بیخیالی ولی تا یه حرکتی میکنم ورزشی میکنم شکمم نمیزاره اذیتم میکنه درد میگیره مخصوصا" زیر شکمم اینجوری نبودم تازه اینجوری شدم تا موعد باید یه هفته صبرکنم کاش میشد زودتر جواب بگیرم

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
ایشالا😜خودمو میزنم به بیخیالی ولی تا یه حرکتی میکنم ورزشی میکنم شکمم نمیزاره اذیتم میکنه درد میگیره ...

خوب ورزش های سنگین نکن.چهار روز دیگه بی بی بزن

اگر مونده بودی حال من بهتر میبود