2777
2789
عنوان

اين چه وضع صورت منه😭+عكس

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 80 پست

سلام عزیزم اگر که از اصلاح یا تماس با چیز آلوده (حوله/براش آرایش و...)نیست ،وتا حالا سابقه نداشته قبل از عادت ماهانه اینجوری جوش بزنید ،بهتره برید دکتر خودتون چیزی استفاده نکنید.مطمئنم زودی برطرف میشه

یا رب از ابر هدایت برسان بارانی....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اههههههههه چندشم شد😈😈😠😠😠😠😠

چرا اینطوری میگه بنده خدا مطمئنا خودشم الان خوشحال نیست

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
من رفتم دکتر فرستاده آزمایش، گفت باید آنتی بیوتیک بخوری، اگه آزمایشت مشکل نداشته باشه راکوتانم باید ...

عوارض که داره مثلا تا یکی دو سال بعدش نیاید باردار شی،

مرتب هم باید ازمایش انزیمای کبدی بدی  

ولی اگه حین مصرف تحت نظر دکتر باشی مشکلی پیش نمیاد

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
الان ناموصن عكس ميزارم ببينيد من چندش اور نيستم😐😂

نمدونم چرا با پستات خندم میگیره😂😂میخوای خودتو ثابت کنی؟

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

١٨

الان تو اوج سن جوشی واسه همونه عزیزم،منم سن تورو داشتم همینجوری بودم خود به خود بعد دو سه سال خوب شد الان پوستم خییلی خوب شده مال توهم خوب میشه خودتو با درمان های خونگی خسته نکن که همش الکیه....

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

چيو ثابت كنم؟😐😕😕😕😕نميفهمم منظورتو

گفتی عکس بزارم ببینید چندش نیستم.....

ماشاالله همش چشمی که دختر😍😍😍😍

پوستم خوبه نميدونم چرا اينجور شدم😢

خوشگل خانوم خوب میشی نگران نباش 😍😍😍😍 نزدیک پریود بودی هورمونات فعال بودن بندم انداختی اینجوری شدی 😍😍😍

❤❤ پرسپولیس❤❤ سروره استقلاله 666...😂😂