يعني كل هفته صورتم بهتر از الان بوداهمين ك فردا كلاس دارم ميخوام برم دانشگاه ميشه اين😕😭خسته شدم والا از اين وضع صورتم ي موقع هايي بدتر ميشه يه موقع هايي بهتر
سلام عزیزم اگر که از اصلاح یا تماس با چیز آلوده (حوله/براش آرایش و...)نیست ،وتا حالا سابقه نداشته قبل از عادت ماهانه اینجوری جوش بزنید ،بهتره برید دکتر خودتون چیزی استفاده نکنید.مطمئنم زودی برطرف میشه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من رفتم دکتر فرستاده آزمایش، گفت باید آنتی بیوتیک بخوری، اگه آزمایشت مشکل نداشته باشه راکوتانم باید ...
عوارض که داره مثلا تا یکی دو سال بعدش نیاید باردار شی،
مرتب هم باید ازمایش انزیمای کبدی بدی
ولی اگه حین مصرف تحت نظر دکتر باشی مشکلی پیش نمیاد
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
الان تو اوج سن جوشی واسه همونه عزیزم،منم سن تورو داشتم همینجوری بودم خود به خود بعد دو سه سال خوب شد الان پوستم خییلی خوب شده مال توهم خوب میشه خودتو با درمان های خونگی خسته نکن که همش الکیه....
غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️
عزیزم ماشالله خیییلی زیبایی،منم سن شما بودم صورتم خیلی جوش داشت دکتر کلیندامایسین و یه ژل داد اسمش یادم نیست هم جوشامو برد هم جاشو.حتما برو دکتر حیفه پوستت