2777
2789
عنوان

آفت دهان

| مشاهده متن کامل بحث + 4134 بازدید | 64 پست

ببخش خیلی ادیتت کردم میشه بپرسی ازشون اونم ازاول افتاش با ورم لنف همراه بود یا مثل من بعد یه مدتی اینطوری شد

دخیلم به دستان کوچکت که گشاینده بزرگترین گره هاست یاعلی اصغر.ع.
عزیزم ان شالله همیشه کنارهم باشید به شادی .کی گفت بهش اب دریا بخوره 

ممنون عزیزم فدات.همون جنوب یه خانمی خیلی اتفاقی متوجه مشکلش شده بود گفته بود بخوره

😍😍خدایا شکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون عزیزم فدات.همون جنوب یه خانمی خیلی اتفاقی متوجه مشکلش شده بود گفته بود بخوره

مام زیاد میریم جنوب این دفععه رفتم امتحان کنم گناوه میریم 

ببخش خیلی ادیتت کردم میشه بپرسی ازشون اونم ازاول افتاش با ورم لنف همراه بود یا مثل من بعد یه مدتی ای ...

اره عزیزم هم مادرم هم خواهرم وقتی افت میزنن اول لنفاشون  درگیرمیشه جوری که درست نمیتونن صحبت کنن ولی ماله من فقط تو دهانم میزنه

😍😍خدایا شکرت
اره عزیزم هم مادرم هم خواهرم وقتی افت میزنن اول لنفاشون  درگیرمیشه جوری که درست نمیتونن صحبت کن ...

ان شالله همگی خوب شیم ولی همش از استرسی که تووجودمونه

ان شالله همگی خوب شیم ولی همش از استرسی که تووجودمونه

بیشتربیماریها ازاسترسه همیشه سعی کن آرامش داشته باشی اتفاقا دکتر به مادرم گفته بود از استر سه زیادی که داری آفت میزنی

😍😍خدایا شکرت
بیشتربیماریها ازاسترسه همیشه سعی کن آرامش داشته باشی اتفاقا دکتر به مادرم گفته بود از استر سه زیادی ...

ببخش چیزی هم واسه دردش میخوردن هم دارو هم ازنظر تغدیه

من که کم کاری تیروییدم‌دارم حالم بدترمیشه با افت واین ورم بهم میریزم

منم کم کاری تیروئید دارم دیگه هر روز صبح قرص می‌خورم ازخدامیخام هرچه زودتر مشکلاتت حل بشه

😍😍خدایا شکرت
بیشتربیماریها ازاسترسه همیشه سعی کن آرامش داشته باشی اتفاقا دکتر به مادرم گفته بود از استر سه زیادی ...

اره من قصد بارداری داشتم نمیشد خیلی استرس بدب بهم وارد شد سلامتیم ازدست دادم وبه خاطر تیروییدم فعلا اجازه ندارم باردارشم این موصوع باعث استرس وناراحتیم شده

منم کم کاری تیروئید دارم دیگه هر روز صبح قرص می‌خورم ازخدامیخام هرچه زودتر مشکلاتت حل بشه

حتما خواهرت ومادرتم کم کاری دارن

قرص خارجی بخور وبا اب جوشیده خنک یا اب معدنی بخور قرصتو

ببخش چیزی هم واسه دردش میخوردن هم دارو هم ازنظر تغدیه

نه عزیزم اون موقعها ماهمه کوچیک بودیم اطلاعاتمون کم بود مادرم نه سواد داشت نه کسی راداشت که بهش کمک کنه تا یه مدت دکترا میگفتن اصلا نمیدونیم چیه داروهم چیزی نمیدادن فقط یه شربت میدادن تا غرغر ه کنه تا اینا ورمشون بخابه تابتونه غذا  بخوره اخه بیچاره چندروز نمیتونس عدابخوره کل بدنش درگیر میشد مثلا دوماه طول میکشید تا خوب بشه دو باره یه ماه دیگه شروع میشد تا اینکه یه دکتری براش قرص اسیکلوویر نوشت دیگه باهموناخوب شد

😍😍خدایا شکرت
نه عزیزم اون موقعها ماهمه کوچیک بودیم اطلاعاتمون کم بود مادرم نه سواد داشت نه کسی راداشت که بهش کمک ...

عزیزم خدا روهزاران بار شکر