2777
2789
عنوان

آفت دهان

| مشاهده متن کامل بحث + 4123 بازدید | 64 پست

من کم کاری تیروییدم دارم همش فکرمیکنم این ورم غدد لنفاویم ازاونه اخه ازوقتی متوجه کم کاریم شدم اینطوری شدم اما با زدن افت بزرگترمیشن وبادمیکنن هرچیم دکترمیرم کسی چیز قابل درکی نمیگه بهم فقط یه دوره آزیترومایسن بهم داد که بی فایده بود به نظرم

دخیلم به دستان کوچکت که گشاینده بزرگترین گره هاست یاعلی اصغر.ع.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگران نباش عزیزم من عسل مالیدم روشون پنج بارتاشب سریع خوب شد اگه شدیده حجامت زیرچانه انجام بده براهم ...

مال شمام فقط افته یه غدد لنفاوی هم هست

آها رفتم دکتر آزمایش دادم آزمایش بهجت هم دادم درمانگاه روماتولوژی بیمارستان شریعتی  ولی منفی بو ...

منم تست بهجت دادم منفی بود

من همیشه افت میزدم ازبچگی یه جورایی به دردش عادت دارم ولی الان که فاصله زدن افتم کمترشده وهمراه با این ورم لنف هست نگرانم کرده

خدا روشکررر خیلی بده  خدا نصیب نکنه من خیلی ترسیده بودم

من میگم دور ازجون تو سرطان دهان نباشه خدایی نکرده یا ایدز واینا فکرای منفی میکنم خخخخخ

نگران نباش هیچی نیس فردا ورمت غدد لنفاویت خوب میشه  قول میدم

با رفتن افتم کوچیک میشن وگرنه نمیرن که مال تو هم همینطوره یا کامل میرن ویه سوال دیگه ازاول بازدن افت اینطوری میشدی یا جدیدا لنفات ورم داره

من میگم دور ازجون تو سرطان دهان نباشه خدایی نکرده یا ایدز واینا فکرای منفی میکنم خخخخخ

خب منم همین فکرو کردم سرچ کردم دیدم اصلا ربطی نداره....خیلی ها افت میزنن آفت ماله حرص وجوشه ماله کمبود ویتامین....با دسته الوده چیزی خوردن

خب منم همین فکرو کردم سرچ کردم دیدم اصلا ربطی نداره....خیلی ها افت میزنن آفت ماله حرص وجوشه ماله کمب ...

خوب فقط افت به این استرس مربوطه این ورم لنف ازچیه