2777
2789
عنوان

کیا جشن عقد داشتن؟ برگردید عقب بله یا خیر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3417 بازدید | 63 پست
من خیلی خوشبختم عزیزم انشاءالله که خدا برای همه خوشبختی بخواد و خوشی همه پایدار باشه منظورم از حذفشو ...

قصدی نداشتم اما بازم سر حرفم هستم خواهر جان شما اگه خوشبخت ترین عروس دنیا هم هستی درست نیست نسخه زندگی خودتو برای همه بپیچی اونم تو این شرایط اقتصادی لطفا به هیچ عروسی نگو عقد و عروسی مفصل بگیر چون شما که دلت زود میشکنه دل بقیه هم که شرایطتشون با شما فرق داره میشکنه اگه نتونن اون مراسم رویاییو بگیرن! به هر حال مهم بعد از عروسیه اصل زندگی هم از اونجا شروع میشه قبلش خاله بازیه که خداروشکر مال شما عالیه و امیدوارم برا همه عالی باشه.

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
قصدی نداشتم اما بازم سر حرفم هستم خواهر جان شما اگه خوشبخت ترین عروس دنیا هم هستی درست نیست نسخه زند ...

من نظرمو گفتم و احساسم نسبت به این موضوع انشاءالله برای همه عالی باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میتونید با قدر نشناسی های خانواده شوهر کنار بیاین و یا همسرتون و خانواده‌اش واقعاً آدمای خوبی هستن و همکاری میکنم حتما بگیرین. چون احتمالاً تو عروسی اختیار کامل ندارید و باید از یه سری چیزا بگذرید اما جشن عقد چون با خودته میتونی هرچیزی رو که دوست داری داشته باشی.

من خیلی سر جشن عقدم خودمو اذیت کردم و به خرج انداختم هیچ تقدیری هم ازم نشد و خاطره خوبی برای همسرم نشده در صورتی که همه بارش رو دوش خودم بود و مراسمم زبانزد بود شوهرم تنها کاری که کرد این بود کت شلواری که ما برای خریده بودیم و پوشید و اومد الآنم دو قورت و نیمش باقیه که نه فیلمش رو میبینه نه حاضره شاسیشو بزنیم رو دیوار. ولی خودم عاشق مراسمم هستم و همسرم رو هرگز نمیبخشم.امیدوارم به خاطر این قدر نشناسیاش خدا جوابشو بده.آمین