2777
2789

🍜جـی جـی جـی جیــــنگ🍜

دخملا سلاااااام.... 

امروز عدس پلو پختم جاااتون خالی... گفتم برای شماهم عکسشو بزارمو دستورشم بزارم... مطمئنم همتون بلدید و خیلی خوشمزه درست میکنید.. 😋😋😋😋😋😋😋چطوره کدبانوها؟؟ خوبه؟

🍜🍜🍜طرز تهیه:🍜🍜🍜

من همیشه عدسشو جدا میپزم... بهتره ک ی شب قبل بزارید عدس خیس بخوره ولی من یهویی هوس کردم پختم دگ خیس میس نخورده... 

برنجو عدسش این مدلی👇👇👇

برنجو ابکش میکنیم البت قبل ابکش کردن اول عدس پخته شده رو میریزیم تو اب برنج که قشنگ هم بخوره همه جاش بره بعد برنجو ابکش میکنیم... بعد ته دیگ سیب زمینی یا نون میزاریمو دم میکنیم... 

مواد خوشمزش این مدلی👇👇👇

پیاز نگینی میکنیم سرخ میکنیم یکم ک سبک شد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه میکنیم.. ادویه هم من زردچوبه و دارچین و نمک ریختم.. 

بعضیا کشمش رو جدا یه کوچولو تفت میدن بعضیا حتی خرما😮 هم میزنن که من ازینکارا حوصله ندارم کنم.. من همون توی گوشت و پیازم کشمشم ریختم... یه کوچولو هم میزنیم و دیگه اماده ست.. 

😋😋امیدوارم درست کنید و لذت ببرید... 😋😋

آشپزی_با_لنااااا#

عدس_پلو_با_لنااااا#  

شام_چی_بپزم؟#  

عدس_پلو#  

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

لنا تو رو خدا اگه اومدم خونتون برام عدس پلو نپز 😭😭😭

راستی دستت درد نکنه ❤

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوش جون گلم😍😍😍

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
عدس پلو با ماست خیلی میچسبه با سالادو ترشیم میچسبه

😋😋😋😋با سالاد شیرازی😋😋😋😋😋

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
لنا تو رو خدا اگه اومدم خونتون برام عدس پلو نپز 😭😭😭 راستی دستت درد نکنه ❤

😄😄😄چرا؟ دوست نداری؟ 

چی دوست داری برات بپزم؟😋😋😋😋

هیهااااات از این همه هشتک😣😣😣😣من چرا بلد نیستم آخه

من دوستش ندارم سخته#  

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      

حالا من اون گوشت و پیازم قاطیش میکنم😧 واسه تزئنش گوشت قلقلی درست میکنم 

البته اگه مهمون نباشع واسه خودمون  رب میزنم توش مثل لوبیا پلو همسرم ربی دوس داره

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

نوش جون گلم😍😍😍

مرسی😘😘😘😘

خیلی تعجب میکنم بعضیا عدس پلو دوست ندارن.من خیلی دوست دارم.ی پیاز داغ طلاییم‌ کنارش میارم سر سفره با ماست و خیار 

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی