2777
2789
عنوان

بادوستم....

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اول بهانه میاوردی نمیرفتی.من ک کسی خودشو بکشه هم دلم نخواد نمیرم خونش

وای هر چی گفتم کلی اصرار کرد توروموندم

مردی که با همسرش مثل یه شاهزاده رفتارمیکنه نشون میده زیر دست یه ملکه بزرگ شده😊

دوستت مث دوست منه یهو زنگ میزنه کجایین بیاین شام خونمون یا کجایین ما اومدیم حالا ما هم هر دو کارمند فک کن ظهر کوفته شده میریم خونه چه اعصاب خوردی دارم تا جمع و جور کنم و ناهار درست کنم چقدر بعضیا بی ملاحضن

خب اینجور موقع باید به شوهرتم میگفتن که بیاد وقتی شوهرش خونس یا باید میرفتی.من هروقت دوستم خونمون باشه یا خونه دوستم باشم زنگ میزنیم شوهرمون هم میاد.جالب نیست اینجوری

مخالف نظرمی ریپلای نکن.
وای هر چی گفتم کلی اصرار کرد توروموندم

انقد بدم میاد یکی اینجوری پیله میکنه.من ۲دفه تارف میکنم طرف دلش بخواد میاد دیگه اصرار بیخودی واسه چی آخه

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
نمیدونستم فک کردم دیر میاد

خو شوهرت چی برگرده خونه نباشی بعد بری خونه بگی خونه دوستم بودم نمیگه چه وضعشه من از سرکار برگشتم زنم خونه نیست رفته مهمونی به منم نگفته برو خونتون 

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 
خودمو گذاشتم جاى شما كه بعد پياده روى با دوستم برم خونشون اين وقت شب، به شوهرمم نگفته باشم، خلاصه كه ...

اتفاقا بفهمه شاکی میشه😔

مردی که با همسرش مثل یه شاهزاده رفتارمیکنه نشون میده زیر دست یه ملکه بزرگ شده😊
نیست گوشیشم خاموشه

من جات باشم به دوستم میگم هر چی زنگ میزنم شوهرم گوشیش خاموشه باید برم خونه نمیدونه شوهرم اومدم اینجا میرم خونه اگه شوهرم برگشت با شوهرم میام میگم دعوتمون کردین شام اینجوری شوهرت بفهمه خیلی بد میشه برات 

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 
نیست گوشیشم خاموشه

خب همینو بهانه کن بگو بیاد خونه ناراحت میشه.گوشیشم خاموشه نمیتونم بهش اطلاع بدم.برو خونه.والا

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی