2789
پلکسر یک نوع لیزر هست که این پف و چربی اضافه را میسوزونه من پف چشمم ب دلایل وراثتی خیلییییی زیاد بود ...

عزیزم بسیاررررر سپاسگذارم که اینهمه وقت گذاشتی و پاسخ دادی  😘😘😘 واینکه آیا برای افتادگی هم مناسبه یا فقط برای پف و چربی؟؟؟ بازم ممنونتم که جواب دادی عزیزم

این کاربری متعلق به دونفر است .

عزیزم بسیاررررر سپاسگذارم که اینهمه وقت گذاشتی و پاسخ دادی  😘😘😘 واینکه آیا برای افتادگی هم م ...

بستگی ب حجم افتادگی داره اگر افتادگی اونقدر زیاد هست ک پوست اضافه افتاده روی پلک چیزی که اصولا روی خانمهای ۵۰ ب بالا دیده میشه خیر اون فقط عمل لازم داره ولی اگر اونقدر شدید نیست  بله قطعا میشه فقط به زمان بیشتر و صبوری نیاز داره انجام وظیفس هر سوالی داره بپرس عزیزم  و ضمنا پلکسر برای:پفو افتادگی پلک،چین و چروک،خط اخم،خط خنده،خطوط پر کلاغی،غبغب،کوچک کردن بینی لیفت ابرو هست پاسخدهی هم بسته به شدت و نوع پوست بین یک تا نهایتا ۴ جلسه است ولی مستلزم صبوری است چون فاصله جلسات باید حتما بین ۴۵ الی ۶۰ روز باشه

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من رفتم دکتر باب شریف گفت پلکت مشکل نداره و عمل نیاز نداره و پفش طبیعیه! حالا شوهرم ذوق مرگ شده میگ ...

دقیقا همین طوره ، دکتر باب شریف/ دکتر رجبی/ هر دو رو ویزیت رفتم/ هر دو انسانهای شریفی هستن و اگر نیاز نباشه دست به چشم مریض نمیزنن . خوشحالم که حقیقت رو شنیدین و مثل من با تبلیغ و تایید بقیه گول دکترِ بی وجدان و بیسوادی رو نخوردین  من که افسرده شدم و بسیار زشت شدم . 

جراحی پلک انجام بده .. من البته لیفت ابرو و پلک رو باهم انجام دادم . دکتر نداف کرمانی کارش عالیه .. واقعا تمیز و زیبا و هنرمندانه عمل می کنه ..

مشاوره آنلاین هم داره خواستی از این لینک مشاوره بگیر ازشون 

https://mavarateb.com/doctor/دکتر-نداف-کرمانی

من رفتم دکتر باب شریف گفت پلکت مشکل نداره و عمل نیاز نداره و پفش طبیعیه! حالا شوهرم ذوق مرگ شده میگ ...

سلام عزیزم وقتتون بخیر 🌺

من قصد  عمل پف زیر چشم رو دارم ولی تعریف دکتر باب شریف رو شنیدم ولی خوب تهران نیستم میخواستم بدونم پف زیر چشم شما کمتر از من بوده که گفتن نیاز به عمل نیست یا نه؟

دقیقا همین طوره ، دکتر باب شریف/ دکتر رجبی/ هر دو رو ویزیت رفتم/ هر دو انسانهای شریفی هستن و اگر نیا ...

عزیزم شما مشکلتون توسط دکتر باب شریف حل شد؟؟؟چه اقدامی براتون کردن که احساس رضایت کردین؟؟؟

چون منم قصد دارم بلفاروپلاستی پلک بالا رو انجام بدم و خیلی حساسم در این مورد و انتخابم تا اینجا باب شریف بوده اون هم صرفا از روی دیدن عکسهای سایت خودشون و نظرات نی نی سایتی ها...البته که از نزدیک هم قطعا نمونه کار میبینم