بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خسیس فقط خالم. ده ساله نرفتیم خونش. میاد خونه مامانم یه مرغ میگیره دستش میاد شام و ناهارم میمونه بعد همه جا نیره میگه من رفتم خونشون ولی خودم خرید کردم. مامانم یه بار سه تا میمونه برنج اورده بود بهش توپید گفت دیگه پاتو اینجا نذار. خداروشکر کمتر میاد دیگه. ولی در کل مثل گداهاس. با اینکه سه طبقه اپارتمان به نامشه و چند تا سرویس طلا داره
خسیس تر از مادرشوهرم به عمرم ندیدم بارون که میاد پر حیاط میکنه سطل و قابلمه آب جمع میکنه
یا مثلا خورشت ته بشقبا رو آب میزنه میریزه تو قابلمه لباسایی که دختراش به زور براش میگیرن نمیپدشه و همرو نگه میداره چند تا لباس رو انقد چند ساله نگه داشته بود کاملا پارچش پوسیده بود
مادرشوهر منم فوق العاده خسیسه خودش که هیچی نمیخره ما هم میخریم غر میزنه دیگه اخلاقشو میدونیم یه چیزی مثلا بخریم 50 تومن بهش میگیم 10 تومن خریدیم هر چیزی هم بخریم سریع میپرسه چند خریدی؟برای خودش اگه بچه هاش لباس بخرن خریدن وگرنه خودش تا حالا ندیدم یه چیز واسه خودش بخره خونشون میریم برای شام فکر کن 14 _15 نفر میریم 4 تیکه مرغ میذاره بعد هی تعارف میکنه بخورین همه هم میبینن کمه یه ذره برمیدارن آخر سر میگه من همیشه غذا کم میذارم بازم اضافه میاد 😁