2777
2789
جوک رو میفرستی استارتر؟ 

اینکه یه رور یه بچه ب باباش میگ بابا من چرا تک فرزندم باباهه میگ اتفافا من میخواسم سه تا بچه داشته باشم ولی با اومدن تو پشیمون.شدم...تقذیبا اینجوری بود

بستگی به نوع ارتباط تون داره. به من برنمی خوره من خانواده مو خیلی دوست دارم با بابام هم خیلی راحتم م ...

مشکل همینجاس دیگ بابا اصلا شوخ نیس حتی دبیرستانم ک بابام میومد دنبالم دوستام همیسه از بابام میترسیدن کلا خشکه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه یه رور یه بچه ب باباش میگ بابا من چرا تک فرزندم باباهه میگ اتفافا من میخواسم سه تا بچه داشته ب ...

خیلی باحال بود که به نظرم.... بابات خواسته شوخی کنه باهات استارتر به دل نگیر.... منم تکم خوشم اومد از این جوک 😄

خیلی باحال بود که به نظرم.... بابات خواسته شوخی کنه باهات استارتر به دل نگیر.... منم تکم خوشم اومد ا ...

اخه ی کم بهم برخورد قشنگم معلوم بود خودش نوشته اخه جک هایی ک تو کاناله اگه فوروارد کنی اسم کانال بالاش میاد نمیدونم والا

مشکل همینجاس دیگ بابا اصلا شوخ نیس حتی دبیرستانم ک بابام میومد دنبالم دوستام همیسه از بابام میترسیدن ...

پدرا سنشون که کم کم بالا میره اخلاقاشونم عوض میشه... شاید خواستن یه جوک بفرسته حال و هوای بینتون عوض بشه

اخه ی کم بهم برخورد قشنگم معلوم بود خودش نوشته اخه جک هایی ک تو کاناله اگه فوروارد کنی اسم کانال بال ...

شاید از جایی غیر از تل دیده کپی کرده ..به دلت بد راه نده... خودتو به بیخیالی بزن... اصن انگار نخوندی 

مشکل همینجاس دیگ بابا اصلا شوخ نیس حتی دبیرستانم ک بابام میومد دنبالم دوستام همیسه از بابام میترسیدن ...

نه دیگه برخوردن نداره حالا یه چیزی گفته من بابام اینقدر انتقاد می کنه دیگه برام عادی شده موضوع چند سال پیشو میکشه وسط که فلان اشتباهو کردی. ولی خیلی مهربونو دلسوز میگه. سخت گیریاشم دوست دارم.