2777
2789
عنوان

کادو سر عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هوووو وام دانشجویی بگیر بده بهشون😄 انا خارج از شوخی مگه کی از یه دختر مجرد و دانشجو توقع داره اونم ...

آخه  خیلی پسرگلیه فامیل دورمونم هست واسه تولد من هدیه داد چن بارم واسم کادو خریده زشت نیست بهش چیزی ندم سر عقد🤔☹

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
اون ست رو هم نده لطفان بزار يه مناسبت ديگه بده 

دلمو زدیننننن😣😂😂

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
بده؟

بعده ها  ب یه مناسبت دیگه  می تونید بهشون بدید 

ولی برای جشن عقد  مناسب نیست بنظرم

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
یه تیکه از طلاهای مجردی خواهرت رو بگیر بزار جعبه ی شیک کادو بده تو مردم ما معمولا پدر مادر ها یه فک ...

طلاش کجا بود بدبخت🤣

ساعت بخر براشون ست ساعت هم شیکه هم بیشتر خودشو نشون میده برو بازار قشنگ وقت بذار بگرد با قیمت مناسب ...

ساعتو خواهرم واسشون خریده☹

آخه  خیلی پسرگلیه فامیل دورمونم هست واسه تولد من هدیه داد چن بارم واسم کادو خریده زشت نیست بهش ...

نه

بذار تولدش بهش هدیه بده گلم

سرعقد که نمیدن مگه زیر لفظی میخواد بگیره 

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
نه بذار تولدش بهش هدیه بده گلم سرعقد که نمیدن مگه زیر لفظی میخواد بگیره 

اع ندم پس🤔تولدش فروردینه ستو بهش میدم

اع ندم پس🤔تولدش فروردینه ستو بهش میدم

میخوای ست بخر واسه تولدش

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
والا اطرافیان ما از طرف بچه یه ساله هم کادو میدن. چه برسه به دانشجو

ایول😮

اخه خواهرزن حتی کادو مناسبتی کمربند بده بنظرم جالب نیست  پارسیان به هر قیمتی که بخوای هست  ...

سکه ارزون قیمت ضایع نیس بدم؟

میخوای ست بخر واسه تولدش

اره ست میخرم برا تولد چون همه میگن ست خوب نیست واسه کادو سر عقد😓