2777
2789
عنوان

کیا زایمان طبیعی داشتن لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 42 پست

من سر پسر اولم هفته ۳۷  ساعت یک شب کیسه ابم پاره شد بعدم دردام شروع شد ساعت پنج صبح به دنیا اومد... سر پسر دومم هفته ۳۸  ساعت ۱۰ و نیم شب کیسه ابم پاره شد ساعت ۱۲ به دنیا اومد دومی خیلی سریع اومد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یه بار تجربه سقط داشتم یه بارم تجربه زایمان طبیعی لذتی توش ندیدم تا حالا هم از کسی نشنیدم از ...

عزیزم نظرات باهم متفاوت وهمشون قابل احتراما

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖
من سر پسر اولم هفته ۳۷  ساعت یک شب کیسه ابم پاره شد بعدم دردام شروع شد ساعت پنج صبح به دنیا اوم ...

پسراولتون نیاز ب دستگاه پیدانکردن چون ۳۷هفته بود

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖
من سر پسر اولم هفته ۳۷  ساعت یک شب کیسه ابم پاره شد بعدم دردام شروع شد ساعت پنج صبح به دنیا اوم ...

ببخشید میپرسم ترشح داشتین کیسه ابتون پاره شد

پسراولتون نیاز ب دستگاه پیدانکردن چون ۳۷هفته بود

نه عزیزم سالم و تپل بود ۴ کیلو بود ماشاالله بیچاره شدم تا دنیا اومد. برعکس دومی که ریز بود. البته من امپول بتا زده بودم امکان زایمان زودرس داشتم. اگه می ترسی زود بیاد به دوترت بگو حتما امپول بتا رو بزن باعث می شه ریه ی بچه برسه

نه عزیزم سالم و تپل بود ۴ کیلو بود ماشاالله بیچاره شدم تا دنیا اومد. برعکس دومی که ریز بود. البته من ...

الهی هزارماشالله دکتر من انقدر بیخیاله ک نگو بهش گفتم میگه احتمال داره دیر میاد

ترشح چی یعنی ؟ یکدفعه کامل پاره شد. کلا بچه هام زود می یان پایین با استراحت مطلق و قرص ایزوپرین تا ۳ ...

نه اون ک میدونم منظورم ترشح سفید

یادم نیست کلا توی بارداری زیاد ترشح داشتم 

ممنونم ازت ببخشید زیاد سوال پرسیدم 

حالا شما چرا نگرانی ؟ هفته ی چندی؟ سونوگرافی کردی نیومده پایین؟ اگر از عفونت می ترسی زیاد لباس زیر ع ...

من نگران نیستم فقط ترشح زیاد دارم روزی ده بار شورت عوض میکنم سر