2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید نظر بدید زود باشیددددد 😃😲😲😲😲😲😲

| مشاهده متن کامل بحث + 37338 بازدید | 590 پست
استارتر اگه اجازه بدی مانتوت رو ذخیره کردم عکس صورتمو برش بدم روش کلاس بذارم بگم به همه که مال خودمه

چه حرف زشتی واقعا بد دهنی . وقتی با کسی حرف بزنی واقعا قبلش فکر می کنی؟؟!!!!! حالا می فهمم که چرا خانواده شوهرت باهات اینجوری رفتار می کردن آدم خود واقعیش اینجوری نشون میده. یه خواهشی ازت دارم که دیگه جایی ادعای مومن بودن نکن که بدجوری رسوای خدایی

آه از پاییز سرد ای کاش من از تو باغی در بهاران داشتم  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

متنفرم از افراد بی ادبی که فکر می کنن برای هر چیزی باید اظهار نظر کرد و قبل از این که فکر کنن دهنشون رو باز می کنن. متاسفم براتون که دل شکستن براتون این قدر راحته.یادمه یه بار هم من راجع به عفونت ادراری پرسیده بودم یه کاربر عوضی مزه پرونی کرد برگشت بهم گفت عین سگ منی. 

چه قدر دلم شکست. 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
متنفرم از افراد بی ادبی که فکر می کنن برای هر چیزی باید اظهار نظر کرد و قبل از این که فکر کنن دهنشون ...

چ بی ادبببب😨 اگ من تو تاپیکت بودن میکشتمت اصلا تحمل بی احترامی ب خودم یا بقیه رو ندارم😑حتی ب دشمنم نمیزارم کسی بی احترامی کنه نمیدونم چرا😑

❤Rühümünşevģine íhťiyâjivâr💜  

نمیدونم چی بگم ولی 

ب نظرم ساپورت بپوش با کفش پاشنه بلند مبنفش ک ست باشع با کیف یه روسریه کوتاه یاسی و سفید بخر ازن دل ها ک گره میزنن کنار گردن بعد یه گردن بند از این بلند ها بنداز

اره واقعا😑 یکم یواش نظر بدن خوبه

متاسفانه اینجور آدما فکر میکنن هرچی نمک پرونی کنن باحال ترن بیشتر تو دل بقیه جا میشن😐من که یک کسایی از چشمم افتادن که اگه بگم شاخ درمیاری😶😶😶😶

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
چ بی ادبببب😨 اگ من تو تاپیکت بودن میکشتمت اصلا تحمل بی احترامی ب خودم یا بقیه رو ندارم😑حتی ب دشمنم ...

ممنون عزیزم. آره بخدا. تازه اون موقع باردار بودم این قدر ناراحت شدم که نگو.  اصلا این قدر برام عجیب بود که نگو و نپرس. حالا هم  تقریبا هر روز مسائل و سوالام راجب نی نی رو اینجا می پرسم خیلیا گل هستند و کمکم می کنن و جواب می دن  ولی گاهی هم  یکی دوتا کاربر بی ادب و خنگ میان برای اذیت. انگار سادیسم دارن. همش مسخره و مزه پرونی و گاهی هم توهین و حمله. به نی نی هم رحم نمی کنن. 

برای همین توی امضام نوشتم حرفای دلم رو 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
چ بی ادبببب😨 اگ من تو تاپیکت بودن میکشتمت اصلا تحمل بی احترامی ب خودم یا بقیه رو ندارم😑حتی ب دشمنم ...

عزیزم من رو می کشتی یا اون رو؟  😂😂😂😂

چه حرف زشتی واقعا بد دهنی . وقتی با کسی حرف بزنی واقعا قبلش فکر می کنی؟؟!!!!! حالا می فهمم که چرا خا ...

امیدوارم قضاوتی که کردی به شدت مث بومرنگ به خودت برگرده

من تو این تاپیک تمام حرفامو به شخص استارتر گفتم و در نهایت بابت شوخیهام ازش حلالیت گرفتم هرچند که خودش نظر خواهی کرد و نمیشه100%همه تمجیدش کنن

تواین تاپیک خیلیا ریپلایم کردن و بهم بی احترامی کردن

جواب هیچ کدومو ندادم

اما فقط گفتم که بدونی اولا تو کاری کع بهت مربوط نیس دخالت نکن و ادعای فهم و شعور نداشته باش

دوما اگر خیلی انسانی هیچ وقت هیچ بنده ای رو قضاوت نکن

استارتر مانتوت بسیار زشته از نظره من

اما این نظره منه و قرار نیست تو با نظره من یا هرکسِ دیگه ای نظرتو عوض کنی

منم خودم یه بار عکس قرمه سبزیمو گذاشتم اینجا انقدر عق زدن و بدشون اومد اما من اصلا نظراتشونو به دل نگرفتم و فقط خندیدم

چون خودم میخواستم قرمه سبزی رو بخورم و مهم خودم بودم که ازش خوشم اومده بود با فهمِ اینکه ممکنه خیلیا بدشون بیاد

باجنبه# باشیم

#باشعور باشیم

#قضاوت ممنوع

#ریپلای کردنِ پستی که به ما ربطی نداره ممنوع

کاش همه کاربرا شعورِ شرایطِ ریپلای کردنِ بقیه رو بفهمن یه روزی😏😏

دیگه ریپلای نکن وگرنه قول نمیدم با ادبِ خودم جوابتو بدم

احتمالا از دریچه ی شعورِخودت جواب میشنوی دفعه بعد

دوباره میسازمت💪

ممنون عزیزم. آره بخدا. تازه اون موقع باردار بودم این قدر ناراحت شدم که نگو.  اصلا این قدر برام ...

عزیزم چ بد ولی تو توجه نکن اشکال نداره مجازیه معلوم نیس چ نوع ادمی داره چت میکنه

❤Rühümünşevģine íhťiyâjivâr💜  
چه حرف زشتی واقعا بد دهنی . وقتی با کسی حرف بزنی واقعا قبلش فکر می کنی؟؟!!!!! حالا می فهمم که چرا خا ...

دمت گرم😍😍

💥 باشدکه خدا همه ی انشاالله هایمان را به الحمدلله تبدیل کند......لطفا برای شفای بیماریم یه صلوات بفرست.