2777
2789
عنوان

پریود دردناک😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1426 بازدید | 45 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منم مث توام.مفنامیک اسید میخورم.میگن باید چیزای گرم بخوری.یه لحظه سرم گیج رف بخاطراینکه خون زیادی ازدست میدم.شیروعسل وپودرسنجدوسیاه دانه وپودر ذرت مخلوط کردم خوردم حالم صددرجه تغییرکرد

من همیشه سه روز اول فقط درد و خونریزی دارم سه روز دوم عالی خونریزی خیلی خیلی کم درد هم کم مشکلی نیس ایا

هرکی هرچی دلش میخواد میگه، آخرش میگه من دلم صافه...انگار دل ما فرفریه  
خودتو گرم نگه دار،مسکن بخور گرمیجات هم بخور ..قربوبت من شوهر کردم خوب نشدم..همیشه تا حس پریودی اومد ...

اره این روش خوبیه

❤همیشه واسه همدیگه دعای خوب کنیم خدا اینطوری بیشتر دوسمون داره❤

من از هفته پیش دوشنبه تا الان درد پریودی دارم هنوز پریود نشدم

اعصابم خورد شد اه اه زیر دلم همش میگیره ول میکنه  

گناه کردیم زن شدیما همش درد و بدبختی و عذاب 😠😠

ولی تو قصه خودتو بکش نقاش بزار هر کی هرچی هست باشه تو خودت باش ...
چه حالب امتحان میکنم😉

از نظر علمی هم ثابت شدستا

توی ی تاپیک دیگه هم گفتم چندتا مقاله در موردش هست

چون مایع م ن ی حاوی پروستاگلاندین و تستوسترون ،روی،ویتامین سی،کلسترول هست ترکیبات آرام بخش داره😘😘😘 

الان تا آخرین روز پریودت ماست و چیپس و پفک نخور یا هر چیزی که شوره

با آب سرد کار نکن اصلا

دفعه بعد هم از یه هفته قبل اصلا و ابدا سردیجات نخور

مخصوصا ماست

پیاز خام اصلا نخور از یه هفته قبل

از چهارروز قبل دمنوش گل گاوزبون بخور هر شب یه لیوان

اگه با خوردنش مشکلی نداری

انشالله بهتر میشی

و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑

شیاف بزار بهتر از مسکنه، سردیجات نخور، کیسه اب گرمم خوبه دردت رو کم میکنه

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
من از هفته پیش دوشنبه تا الان درد پریودی دارم هنوز پریود نشدم اعصابم خورد شد اه اه زیر دلم همش میگی ...

ای گفتی منم یه هفته قبلش درد دارم یه هفته خودش زندگی کوفتمون میشه

منم جز عذاب کشان دور پریودی بودم شدید و حشتناک، ازدواج هم تو کم شدن دردهاش تاثیر انچنانی نداشت، ولی من ترسم بیشتر رو این بود که نکنه بارداری هم برام عذاب اور بشه که خدارو شکر نبود