2777
2789
عزیزم پست اول کامل نوشتم دیگ

من مخمرابجوخوردم ده کیلو چاق سدم همه جام ب ی اندازه صورتمم پرسد هرکی میدید میپرسید چی کارکردی چی خوردی گیاهی هست داروخونه هست بیستوشش تومنه من فقط ی دوره خوردم تادوسال اشتهام بالابود یدونه نیم ساعت قبله ناهار یدونم نیم ساعت قبله شام خوردم کلا ویتامین ب هست عالیه روش نوشته روزی یدونه

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...
عزیزم مخمرت کجایی بود ؟ آلمانی داره . انگلیسی ام داره و ...

نمیدونم گلم بیستوشش تومن خریدم قرص هست فک کنم ایرانیه چون قبلا پونزده تومن بود

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم گلم بیستوشش تومن خریدم قرص هست فک کنم ایرانیه چون قبلا پونزده تومن بود

واسه من این بود . بیست و خورده‌ای خریده بودم 

صورتمو پر کرد ولی بدنم رو اصلا 

این چند ماه پیش تموم شد دیگه نخریدم . میخوام برم امروز بخرم ولی واسه یه شرکت دیگه رو 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
مخمر آبجو رو از کجا باید تهیه کرد؟ 

داروخانه

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
ممنون میرم میخرم خیلی دنبال راهی بودم که یکم وزن بگیرم وصورتم پر باشه 

امیدوارم این بتونه برات خوب باشه

آب زیاد بخور باهاش . البته زیاد منظورم حد تعادلِ ها . روزی ۸ تا لیوانو بخور