2777
2789
عنوان

marzi : عصاره قلم 🐄 عکس

19244 بازدید | 105 پست

سلام

میدونم اکثرا میدونین چطور باید عصاره قلم رو بگیرین اما گفتم شاید کسایی باشن که ندونن و بخوان یاد بگیرن🙂

اول قلم گوساله رو که از وسط نصف کردین تمیز بشورین و کَفِش رو بگیرین به این ترتیب که قلم رو با آب و کمی نمک بذارین ۵ دقیقه قل بزنه بعد در بیارین باز تمیز بشورین و زودپز رو هم بشورین برای شروع کار 

*(تاکید میکنم حتما اینکارو انجام بدین و یکراست نذارین بپزه وقتی انجام دادین دلیل تاکیدم رو میفهمین یه عالمه کفِ سبز و زشت ازش خارج میشه🤢)

بعد قلمها رو توی زودپز بذارید و ۲ سومِ زودپزتون رو پر از آب کنید😄

بعد ۱ پیاز بزرگ + کمی نمک + کمی زردچوبه + چند تکه چوب دارچین + چند عدد آلو یا برگه زردآلو اضافه کنید و وقتی جوش اومد درب زودپز رو ببندید و با حرارت ملایم ۶ ساعت بذارین بپزه😋

بعد از ۶ ساعت از روی حرارت بردارین آبش کم و غلیظ شده پیازها و تکه های دارچین رو خارج کنید🙂

قلم ها رو بردارید و با قاشق کوچیک تمام مغزش رو توی آبش خالب کنید و استخونها رو دور بندازید😛

حالا با گوشتکوب برقی کمی بزنید که مغزها با آب قلم ترکیب بشن😎

توی قالبهای کوچیک بریزید و فریز کنید هر بار خواستید با چاقو دورش بکشید قلفتی میپره بالا🤣

من دقیقه ۹۰ یادم افتاد که برگه زردآلو نریختم این شد که توی عکس نیست ۵ تا برگه هم اضافه کردم مزه اش رو عالی میکنه👍

توی عکس شماره ۴ مغز قلم هاس که توی آبش خالی کردم😋

من توی غذاهای خودمون و دخترم میریزم فوق العاده خوشمزه و پر خاصیت

البته چون چرب هست من توی هر غذایی استفاده کردم دیگه روغن نمیریزم

.Pain🔥you made me a believer

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیشه قلم رو نصف نکنیم؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

ممنون از لطفت.

ولی زودپز هم ضرر داره هااااا زباد استفاده نکن ازش

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه❤
خاصیتش چیه؟من شنیدم شیرمادر زیاد میکنه ولی نمیدونم دیگه چه خاصیتی داره

اونقدر خواصش زیاده که قادر به نوشتن نیستم😄😄😄

سرچ کنید

در کل برای استحکام استخوانها مخصوصا توی بچه های در حال رشد 

تقویت سیستم ایمنی

و......

.Pain🔥you made me a believer

من چوب دارچین و برگه آلو ندارم که😐

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔