2777
2789
آخیییی اتفاقا منم جدیدا 5تا پیکسل ازش خریدم میخوام وقتی رفتم دانشگاه بزنم به کیفم   ..من ولی ه ...

خخخ بیا با دوس من اشنا شو 

اینا کلا یه گروهن هرکی ک فن بی تی اس باشه تو جمعشون میارن 

خخخ ولی اکسو راه نمیدن زیاد  

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدات عزیز  حالا چنتا از آهنگای کره‌ای رو بگو دان کنیم از اون ناب‌هاش بگو

ای جاااان بیا خودم برات بگم  چند تا از بی تی اس برات میگم حتما خوشت میاد البته معنیشم بخون..butterfly..coffee...spring day...crystal snow...fake dont talk any more...اینا رو موزدیک ویدیوهاشونم ببین خوشت میاد

You've shown me I have reasons I should love myself
ای جاااان بیا خودم برات بگم   چند تا از بی تی اس برات میگم حتما خوشت میاد البته معنیشم بخون..b ...

باشه عزیزم حتما دان میکنم‌مشتاق شدم‌گوش بدم 

دیدم که آدمی میتواند شفای آدمی باشد...🍃❤️
باشه عزیزم حتما دان میکنم‌مشتاق شدم‌گوش بدم 

آره عزیزم گوش کن..راستی اینارم جا انداختم خیلی قشنگن..serendipity...euphoria...love myself..untold true..شنیدیشون حتما نظرت رو بهم بگو...اگه اسپاتیفای داری از اونجا گوش کن خیلی راحت تره

You've shown me I have reasons I should love myself
آرررررررره میدونستم خوشت میاااد...من یه کوچولو butterfly رو بیشتر دوس دارم

اونم دان‌کردم خیلی باحال و آرومن و لاکچری😎

فقط معنیشونم باید بفهمم😂😂

دیدم که آدمی میتواند شفای آدمی باشد...🍃❤️