2777
2789
عنوان

درمان های بدون جراحی کمر درد

259 بازدید | 6 پست

مشاوره تلفنی

متخصص خانم

۰۲۱۲۲۶۴۳۷۵۸

کايروپراکتيک (Chiropractic) چيست ؟

لغت کايروپراکتيک ريشه يوناني دارد و به معني درمان با دست است. کايروپراکتيک درمان بسيار تخصصي و ماهرانه اي مي باشد که توسط دکتر کايروپراکتيک انجام مي شود. در اين رشته پزشک به دنبال ريشه اصلي درد مي گردد، تا آن را در مان کند نه  فقط به دنبال رفع ظاهري درد و علائم

معاينه فيزيکي

معاينه  فيزيکي، شامل  تست هاي ارتوپدي،  اعصاب،  اندازه حرکات و  ستون فقرات مي باشد.  همچنين استقامت  و  سلامت  ماهيچه ها،  مفاصل و غضروف ها  تحت معاينه قرار مي گيرند. اين معاينات به  دکتر شما کمک مي کند تا ريشه درد و بيماري قسمت پاييني کمر را به دقت بررسي کند.

چگونه درد کمر توسط دکتر کايروپراکتيک درمان مي شود؟

پس از اينکه منطقه آسيب ديده و مهره هاي تحت فشار شناسايي شدند، دکتر کايروپراکتيک با روشها و تکنيکهاي بسيار ويژه اي اين مهره ها را حرکت مي دهد و باعث  تحريک  اعصاب  و  ماهيچه هاي  مربوط مي شود. علاوه بر اين روشها، از دستگاه هاي مخصوص تراپي و همچنين ورزشهاي ويژه اي براي درمان بيماري ها استفاده مي شود. تراپي ها شامل کشش  با  دستگاه، حـرارت و يـخ،  دستگاه هاي محرک الکتريکي و ورزشهاي کششي و قوي کننده عضلات مي باشند.

چگونه کمر خود را در مقابل صدمات محافظت کنيم؟

سلامت کمر شما کاملاً وابسته به طريقه صحيح ايستادن، نشستن و خوابيدن مي باشد. همچنين تغذيه صحيح و ورزش کردن ازعوامل ديگر است. شما مي توانيد در مورد چگونه صحيح  ورزش کردن  و  تغذيه  با دکتر کايروپراکتيک خود مشورت کنيد.

توجه: هنگاميکه وزنه اي را مي خواهيد بلند کنيد، کمر خود را صاف نگه داشته و درعوض زانوهاي خود را خم کنيد. درضمن بهتر است وزنه را نزديک به بدن خود نگهداريد. فراموش نکنيد که بلند کردن  و  چرخش کمر در يک زمان مي تواند باعث آسيب ديدگي مهره ها و ديسک کمر شود.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظر من کلینیک درد نفس تو سعادت آباد هستش خیلی کلینیک خوبیه بدون اینکه نیاز به جراحی باشه درمانت می کنه 

خاله من کمر درد داشت خیلی دنبال دکتر خوب گشت بعد کلی پرس و جو رفت پیش اینجا خیلی خوب شده خداروشکر واقعا دکترهایی خوبی داره 

به نظر من کلینیک درد نفس تو سعادت آباد هستش خیلی کلینیک خوبیه بدون اینکه نیاز به جراحی باشه درمانت م ...

منم کیلینک درد نفس رو میشناسم واقعا دکتر های خوبی دارن و بدون جراحی درمان می کنن واقعا خدا خیرشون بده بخاطر پول مردم به درد سر و جراحی نمیندازن 

منم کیلینک درد نفس رو میشناسم واقعا دکتر های خوبی دارن و بدون جراحی درمان می کنن واقعا خدا خیرشون بد ...

من الان تازه اومدم این سایت هر صفحه ای که برای درمان کمر درد میرم همش از این مرکز تعریف می کنند من خودم مامانم کمر درد داره میخوام ببرمش دکتر  چند نفر بهم دکتر های مختلفی را معرفی کردن ولی میترسم حقیقت ببرمش برای همین حالا چون چند نفر که خیلی قبولشون دارن این کلینیک درد نفس را هم گفتند میبرم انشالله که مامان من هم بدون جراحی خوب بشه