2777
2789
2790
2778

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

کرمانشاه

ان شاءالله دیگه نیاد زلزله منم خیلی میترسم  و دوبار تا حالا زمین لرزه رو دیدم اصلا نمیدونستم چیکار کنم خشکم زده بود

عاشق‌ِ ِآرامش ِ إسمتَم خُـــ ــــدا.......
ماخودکرمانشاهیم ،سرپل وقصرشیرین خسارت دیده ،امااینجاهم مردم بیرون هستن

ان شالله خدا کمکتون کنه. توو این سرما. خیلی سخته

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

فقط از خدا میخوام صبر زیاد بهتون بده

و با جون عزیزانتون صبرتونو امتحان نکنه 

چند ثانیه لرزید؟

خدا خودش به همه مون رحم کنه نمیدونم چی شده دوساله همش داره ایران میلرزه

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
گسلش فعال شده. ان شالله که این دفعه ی آخر باشه

انشالله .شوهر من امسال اوکجا سیب زمینی کاشت میرفت کرمانساه بند دلم پاره نیشد یعنی

اگر صدبار میمردم بازم.تورو میدیدم عاشق میشدم.....

حس زلزله واقعا بده اینجا چندماه پیش چهارریشتر اومد من تا چند‌وقت همش وحشت داشتم چه برسه شیش ریشتر

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
كاش حداقل هوا گرم بود 

تو فصل گرما زلزله نمیاد 

معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙            خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت 
@همونم     اوضاع چطوره؟ سالمین همگی؟

ممنون عزیزم ،بله خود کرمانشاه مشکلی میش نیامده فقط همچنان پس لرزه میاد بیشترومردم هم توی ماشیها وبیرون از منزل هستن

هر چه دلت خواست نه آن میشود/آنچه خدا خواست همان میشود
ممنون عزیزم ،بله خود کرمانشاه مشکلی میش نیامده فقط همچنان پس لرزه میاد بیشترومردم هم توی ماشیها وبیر ...

ببخشید پیش نیامده

هر چه دلت خواست نه آن میشود/آنچه خدا خواست همان میشود
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز