عسل۹۸ مدیر عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 3549 عنوان کمک کمک | مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 17 پست دوستان تروخدا شما بگین چیکارکنم..ینفرو خیلی دوس دارم چندماهی باهاش بودم بدجور میخوامش اما الان ولم کرده رفته بخاطر یه موضوعی که مقصرش خودم بودم..الان دوهفتس دارم دیوونه میشم. نمیخوام غرورمو بشکنم از یه طرف میگم اگه هنوزم منو بخواد میاد ولی از یه طرف میگم دیگه علاقه ای نداره بهم. هزارجور دعا کردم نماز خوندم اما اصلا برنگشته دارم دیوونه میشم. شما بگین چیکارکنم. نمیتونم بیخیالش شم. خواهرانه نصیحتم کنین تروخدا. بنظرتون اگه دعا بخونم برمیگرده؟فقط میخوام برگرده پیشم اصلا برام مهم نیست که حالا بگین اگه قراره با دعا نگهش داری بهتره هی ولش کنی بره لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون 1397/09/05 | 00:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنــdenaــا عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 442 ببین بزرکترین اشتباهه اگه بخای بری سراغش از من بشنو ک الان دو ساله دارم چوب بیفکریامو میخورم کلااا ازاد باشش...ای خدااا چی میشد منو برگردونی ب نوجوونیم...ب والله ک محل سگ ب ی جنس مخالف نمیذارم تیکر تولد دخملمه👼
فرچهر عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 4140 تو عذر خواهی کردی دیگه کاری نکن منتظر باش ول کن راحت باش اگه تو تقدیرت باشه بر میگرده اگرم نباشع بر نمیگرده بزار خدا کارشو انجام بده تو کاری نکن