2777
2789
عنوان

ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 31 پست

توجوابشونمیدادی تایه لحظه عذاب وجدان ولش نکنه نه الان بگه خوب کردم توام بگی خوب کردم خوب جوابشودادم  

سعی میکنم ازین جمله باباپنجعلی توی زندگیم استفاده کنم"بود بود، نبود نبود!

اخک ازاین مردای ک حرفشونو میزنن بعد هم عین خیالشان نیس میخوابن لجم میگیره

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه چرا این حرفو زد .دلخوری داشت؟

ن خود ب خود

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
توجوابشونمیدادی تایه لحظه عذاب وجدان ولش نکنه نه الان بگه خوب کردم توام بگی خوب کردم خوب جوابشودادم ...

من سر خانوادم حساسم...خو این چ حرفیه

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
چیکار با بابات داره؟چقد احمقنا

نمیدونم...بیشعوره از بس...

از بس بابام باهاش خوبه دور برداشته

دعوا از چی شروع شد؟

هیچی...خود ب خود...

من سر خانوادم حساسم...خو این چ حرفیه

ازاول اشتباه رفتید.افرین خوب گفتی توروی خانوادت حساسی اونم دست گذاشت روی نقطه حساست پس تغییررفتاربده حداقل بیمحلش کن بخداعذاب وجدان بدترین تنبیهه

همینطوری بیدلیل گفت ؟؟!!!🤤🤤🤤

اره...حالا هم تو تاریکی نشستم

ازاول اشتباه رفتید.افرین خوب گفتی توروی خانوادت حساسی اونم دست گذاشت روی نقطه حساست پس تغییررفتاربده ...

من هیچی نگفتم شروع کرد فحش دادن....قبلشم فیلمای دختر آبجیمو از گوشیم حذف کرد

باورم نمیشه !!!!..تو هم همه حرفاشو ب خودش پس میدادی

روانی شده بدبخت....من فقط گفتم بی شخصیت حرف دهنتو بفهم و بدتر کرد....گفتم حرف نزدی ریدی

من هیچی نگفتم شروع کرد فحش دادن....قبلشم فیلمای دختر آبجیمو از گوشیم حذف کرد

قشنگ دست گذاشته روی نقطه حساست یه جوری رفتارکن که مثلاارزشی نداره اون فیلما بگمانم همسرت حس حسادت هم داره به خانوادت یه جوری رفتارکن که اون فک کنه ازخانوادت بیشتردوسش داری الکی وانمودکردن بلدباش

قشنگ دست گذاشته روی نقطه حساست یه جوری رفتارکن که مثلاارزشی نداره اون فیلما بگمانم همسرت حس حسادت هم ...

میدونه دوسش دارم.سو استفاده میکنه....میگ اصلن نگو از من چی مخای...

چون من شوهرتم گشنه ام موندی صدات در نیاد چ برسه ب لباسو