2777
2789
من دیروز به حلقه 4وخورده ای گرم و با600پول دادم به النگوی 5ونیم گرمی کارکرده خریدم نمیدونم خوب بود ی ...

نمیدونم گلم.

ی گرم ب طلات اضافه شده ! هر گرم طلا 370 تومنه ! شما 600 دادی ! 

نمیدونم باور کن سود کردی یا ضرر

لطفا لایکم نفرمائید، سپاس🙏🌸
من میخوام تمام بهار بگیرم 10-12 تا بعد تبدیل ب سرویس کنم ! نمیدونم تصمیمم درسته یا ن؟!

بنظز من اگ میخوایی بعدا طلا بخری همین الان بخر..چ سکه و چ طلا خام و...همش بعدا ضرر میکنی

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظز من اگ میخوایی بعدا طلا بخری همین الان بخر..چ سکه و چ طلا خام و...همش بعدا ضرر میکنی

شهری که زندگی میکنم طلای شیک نداره،شهر مامانم طلای شیک داره ک خیلی دوره !!! ینی پاشم برم شهر مامانم طلا بخرم و برگردم؟؟؟

بستگی به تعداد سکه و قیمت اون سرویس داره عزیزم. ولیسکه بدی طلا بخری خیلی بهتره تا طلا بدی طلا بخری

سکه دیروز 4 تومن بود ،میخوام 10-12 تا بخرم ، 

سرویس هم در حد 40 تومن میخوام بخرم ، 

بنظرتون سوده یا ضرر؟ 

شهری که زندگی میکنم طلای شیک نداره،شهر مامانم طلای شیک داره ک خیلی دوره !!! ینی پاشم برم شهر مامانم ...

میخوایی شهرای نزدیک شهر خودتون برو 

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤
سکه دیروز 4 تومن بود ،میخوام 10-12 تا بخرم ،  سرویس هم در حد 40 تومن میخوام بخرم ،  بنظر ...

با توجه به قیمت سکه که نوسانه نمیشه گفت ضرر میکنی یا نه چون قیمت هر روز فرق داره. من پارسال که خریدم قیمتا نوسان نبود

میخوایی شهرای نزدیک شهر خودتون برو 

اگه بخام شهرای نزدیک شهر خودمونو برم شوهرم باهام نمیاد بخاطر مشغله کاری باید تنها برم ،میترسم برم ضرر کنم و بعد بهم سرکوفت بزنه،ولی اگه شهر مامانم برم خوب با مامانم یا داداشم میرم اگه ضررم کنم بعد نمیتونه حرفی بزنه .. 

اگه بخام شهرای نزدیک شهر خودمونو برم شوهرم باهام نمیاد بخاطر مشغله کاری باید تنها برم ،میترسم برم ضر ...

اره همین ککارو کن..انشالله ب دلخوشی😊😊😍

اره همین ککارو کن..انشالله ب دلخوشی😊😊😍

مرسی عزیزدلم،پروفایلت ناراحتم کرد ، خدا پشتته عزیزم.منم مثل توام :-) خدا با ماست دوست خوبم..