2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه نفر باعث شد که خیلی وقت پیش به من تجاوز بشه و خودش نمیدونه من حالم خیلیییی بد بود و اوکی شدمو خودمو با اینجا و اینا سرگرم کردم و حالا موقعیتش پیش اومده که یه جوری از طریق یه واسطه به گوشش برسونم که باعث چه اتفاقی شده. بگم بهش یا نه؟

کاش عباس بن علی حاجتمو بده  
یه نفر باعث شد که خیلی وقت پیش به من تجاوز بشه و خودش نمیدونه من حالم خیلیییی بد بود و اوکی شدمو خود ...

اره بگو😐😐😐

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون

اگه نگی مثل یه غده میمونه توی دلت. من بودم حتما بهش میگفتم. بزار خالی شی.

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون
موضوع کمی هم نبود خدایی. مرسی عزیزم

عزیزم منظورت از تجاوزو درست فهمیدم؟؟ تجاوز جنسی و کامل؟؟؟

خب چرا میخوای بهش بگی؟!! اگه بدونه بیشتر باعث آزار و ناراحتی و احیانا سواستفاده ازت نمیشه؟

والا قصدش اون موقع هم همین نبوده. میدونم اینو. فقط الان وقتش پیش اومده. لااقل یکی دیگه اینجوری نشه واسه کاراش و اینکه از این میترسم که خیلی ناراحتش کنم

کاش عباس بن علی حاجتمو بده