2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از روز چهارده پریودی روزی چهار تا خوردم تا ده روز هیچ فایده ای نداشت فقط معدمو داغون کرد 

به من دوفاستون داده شک دارم بخورم یا نه. اصلا دلم نمیخاد الکی هورمون بزنم به بدنم مخصوصا که گفت ممکنه دوباره برگرده

منم دارم با اینکه عمل هیستروسکوپی کردم ولی بعداز دوماه باز عود کرد فردا قراره برم سونو هیسترو کنن دقیقتره تا ببینن  مشکل چیه٬٬٬بنظرم عمل فایده ای نداره

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
به من دوفاستون داده شک دارم بخورم یا نه. اصلا دلم نمیخاد الکی هورمون بزنم به بدنم مخصوصا که گفت ممکن ...

اره برمیگرده

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
منم دارم با اینکه عمل هیستروسکوپی کردم ولی بعداز دوماه باز عود کرد فردا قراره برم سونو هیسترو کنن دق ...

من ترجیح می دادم عمل کنم تا قرص ولی دکتر گفت چون زایمان نداشتی عمل نمیشه

بچه ها يه سوال،من يه سايتي ديدم يكي سوال پرسيدع بود كه با رابطه دهاني امكان بارداري هست؟ يعني در صورت ببخشيد قورت دادن مني هنگام دفع مني خورده شده امكان تماس اسپرم ها با الت تناسلي و بارداري وجود داره؟ من همچين چيزي نشنيده بودم سوال شد برام واقعا ممكنه؟

من ترجیح می دادم عمل کنم تا قرص ولی دکتر گفت چون زایمان نداشتی عمل نمیشه

خو منم زایمان نداشتم٬٬٬برای انتقال جنین میرفتم که دکتر گفت پولیپ داری٬٬٬عرق فراسیون خوردی تاحالا؟؟من میخام یکی دو دوره بخورم بدن داروهای شیمیایی اخه خیلیییی تعریفشو شنیدم

بچه ها يه سوال،من يه سايتي ديدم يكي سوال پرسيدع بود كه با رابطه دهاني امكان بارداري هست؟ يعني در صور ...

وااااا چه چیزا تا حالا نشنیده بودم خیلییی مسخرست واقعا

خو منم زایمان نداشتم٬٬٬برای انتقال جنین میرفتم که دکتر گفت پولیپ داری٬٬٬عرق فراسیون خوردی تاحالا؟؟من ...

به من گل مغربی یا پریم رز رو هم ماما گفت. بعد از یه دوره مصرف علائممو کامل از بین برد ولی الان که چند ماه گذشته دوباره...

عرق فراسیون رو نشنیده بودم تا حالا. بپرسم منم اگه موثر باشه حتما میخورم

به من گل مغربی یا پریم رز رو هم ماما گفت. بعد از یه دوره مصرف علائممو کامل از بین برد ولی الان که چن ...

بزن نت تو نی نی سایت خیلی بچها نتیجه گرفتن ٬٬٬من فردا از دکترم میپرسم اگه بشه حتما میخورم والا دیگه خسته شدم اینقد دوا درمون کردم وعمل پشت سر عمل