2777
2789
عنوان

میگم یچیزی😒😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 23 پست
عالی بود 😂😂😂😂

تچکر تچکر

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امضات    

عشقی😘😘😘😘

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
ازون جایی ک کاربری مو دوست دارم سکوت می کنم 😁

سکوت علامت رضایت است😂😂😂😂

من زن زندگی شدم قبلا ماهی سه چهار لیتر روغن استفاده میکردم الان به زور میشه یک لیتر و نیم😂

زنِ زندگیه کی بودی توووووو😂😂😂😂

اره ضامن سلامتیمون شده.😂😂😂😂

دقیقا😂😂😂😂

زنِ زندگیه کی بودی توووووو😂😂😂😂

زن زندگی شوشوم.😂😂اقایییم همه ش بهم میگه عجقم باید بری آز بدی که مطمئن شم پری نشدنت بخاطر مریضی نباشه اخه تو عجیجمی میترسم چیزیت شه😂😂😂اخه بعد از اینکه سز شدم خیلی نگرانمه قلبونش بشم الهی عاخاییمووو😂😂😂

زن زندگی شوشوم.😂😂اقایییم همه ش بهم میگه عجقم باید بری آز بدی که مطمئن شم پری نشدنت بخاطر مریضی نبا ...

دهنت سرویییییییس😷😷😷😷😷😤😤😤😤😂😂

2790
2778
2791
2779
2792