2789
عنوان

درچه حالین

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 43 پست
انشالله میده گلم برات دعا کردم

ممنونتم عزيزدلم ان شالله هميشه دلت شاد باشه گلم

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!
هیچی گفتن بچتو از دست میدی

وای الهی چرا دلیلش چیه😑☹

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ممنونتم عزيزدلم ان شالله هميشه دلت شاد باشه گلم

فدات

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
قربونت عزیزم شکر خدا خوبم خودت خوبی؟😍

فدات عزیزم‌منم به خوبیت خوبم😍😘😘😘

رشد نکرده توی پنج هفتگی مونده

عزیزم برات خیلی خیلی دعا میکنم خدا ی بچه سالم بهت بده ناراحت نباش حتمن ی حکمتی توش بوده ک این اتفاق افتاده مطمعن باش اصلن غضه نخور فدات شم😍😘😘

مرسی عزیزم  انشالله اینطور بشه

میشه فدات شم توکلت فقط به اون بالایی باشه هیچ وقت از حکمتش غافل نشو هیچ وقت

چراااا

دیشب سر مسئله‌ای با کسی ک دوسش داشتم بحثم شد، گفتم اصلا رابطه ما تموم ، اونم بهش برخورد گف حالا ک اینقدر تموم کردن برات راحت باشه تموم و ...

اشتی کردیم باز

ولی هنوز تو دلم مونده رفتارش !