2777
2789

اینم  موهای من خخخخخ    بیشتر از این در حد توانم نیست 

نمی خواهم بدانم بعد از مرگم چه خواهد شد ...نمیخواهم بدانم کوزه گر از خاک اندامم چه خواهد ساخت ..ولی انقدر مشتاقم که از خاک گلویم سوتکی سازد ...گلویم سوتکی باشد به دست کودکی گستاخ بازی گوش ...واو هر دم دم گرم خودش را در گلویم سخت بفشارد وخواب خفتگان خفته را اشفته.. اشفته تر سازد بدین سان بشکند در من سکوت مرگبارم را ....‌‌.تا بی نهایت دوستت دارم نامیا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها دوست شوهرم از یه شهر دیگه اومده این چند روز رو

من مشکلی ندارم

چون استراحت مطلقم واسه بارداری

خونه مامانمم

ولی یجوری ناراحتم

میبینم همه باشوهراشون بیرونن 

وتفریح

بنظرتون. وقتی رفت ناراحت بشم غر بزنم؟؟؟؟

بچه ها دوست شوهرم از یه شهر دیگه اومده این چند روز رو من مشکلی ندارم چون استراحت مطلقم واسه باردار ...

ن عزیزم چرا بیخودی اوقاتتونو تلخ کنین..😄🙂

پروفمو دوس بدارین تا پروفمم شمارا دوس بدارد قال : من (علیک سلام😁)
@liliasali     @ملت     @دخترم_فاطمه_یاس     ...

من دیر رسیدم عشقم☹️

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
وای فکرشو کن ۴۰صفحه رو از دست دادم😥😢😭 فدای تو بشم💖💜😍

خخخ فدا سرت

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤