2789
عنوان

درددارم

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 36 پست
تا کی میخوای حرص بخوری؟؟؟؟؟ با حرص خوردن که درست نمیشه .. ولش کن دیگه گذشترو... به فکر آیندت باش عز ...

ازین میسوزم که شرایطشو داشتن

ازین حرص میخورم ک هنوزم ول نمیکنع تمام بدنمو باز امشب لرزوند

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بهش گفتم مادرم تحمل کن بذار بیاد سراغم

سه روزه فک کنم اینجام

دوباره شروع کرد ب غر زدن دعوا راه انداختن من هیچی نگفتم بخدا شامم رو رفتم پشت ستون خوردم ک منو نبینه و عصبانی نشه

اروم شام خوردم و اشک ریختم

همون شامم دوساعت بعد بخاطر گریه و استرس بالا اوردم

واقها از دست بعضی پدر مادرا در عجبم

همون طور ک فرزند عاق والدین میشه پدران و مادرانی هم هستن و عاق فرزند میشن 

و خدا لعنت کنه پدرو مادری رو که باعث میشن فرزند به واسطه کار والدینشون رفتاری بروز بده که عاق بشه

❤خدایا نبضم در دستان توست پس بگیر از من فشاری را که بی یاد تو بر دیواره ی رگهایم میکوبد❤
واقعا خدا منو مبینیع؟

من ب خدا ایمان دارم... ولی نمیدونم چرا بعضیا انقد سختی میکشن.. شاید اگه من جات بودم دیگه خدا رو قبول نداشتم.. نمیدونم اگه جات بودم چجوری بودم الان 😥😥

اینقد تشنج ایجاد میکرد ک فتنه کنه ولی من هیچی نمیگفتم همه هیچی نمیگفتن داداشم و بابام منظورمه

همه جیو میکوبید بهم بلند و با داد سرفه میزد خیلی میتزسیذم

بعد گف حالا بایذ بخوابیم

دید باز همه قبول کرد شروع کرد ب دعوا کرذن

گف من مادرشوهرتو ال میکنم بل میکنم میرم شوهرتو از خونه میندازم بیرون

گفتم خب اینا ک راهش نیس تقصیر من چیه ک با من دعوا میکنی

همیشه منو اذیت کرده همیشه

واقعا خدا منو مبینیع؟

چرا نبینه از بین این همه ناملایمت ها تو هم نگاهی ب خدا کنه توکل کن دلتو با اون اروم کن جایی از قلبتون محل حضور اون قرا بده اون تنها کسیه که بدون قضاوتت ب حرفات گوش میده و بدون خدا یاور دلشکستگانه

❤خدایا نبضم در دستان توست پس بگیر از من فشاری را که بی یاد تو بر دیواره ی رگهایم میکوبد❤
واقها از دست بعضی پدر مادرا در عجبم همون طور ک فرزند عاق والدین میشه پدران و مادرانی هم هستن و عاق ...

ازه .توی برنامه سمت خدا گفت.

من نمیخوام عاق کنم کسیو

ولی دلم خونه ازشون نمیدونم چجوری باید ببخشم نمیتونم

گفت تو حرف نزن تو باعث مشکلاتی 

گفتم من ک کاری نکردم 

پدرمم هی میپرید وسط طرفداری اونو میکزد تشنج میداد مغلطه میکرد اینقدی ک هردومون بهش گفنم واقعا چیژی نگه

بعد شروع کرد به داد و بیداد

گفتم تو منو بدبخت کردی دیگه چی میخوای بذار اینجا اروم بگیرم من ب شما پناه اوردم چرا زندگی رو بهم سخت میکنی

اونم بیشتر دعوا کرد منم گفتم خدا لعنتتون میکنه اینقد منو عذاب ندین مگه من چکار بهت دارم بقران فردا تمام کارای خونتو میکنم بذار من اینجا ارامش داشته باشم.

بعد پدرم گف اره خدا مارو لعنت میکنه لعنت میکنه بعد شروع کرد دیوونه بازی دراوردن از خودش داد میکشید میگف من شوهرتو میزنم