2777
2789
من خریدم فقط وسایل بهداشتیاش مونده مث شامپو واینا هنوز کمدشو نچیندم همتم نمیشه میخام ساک بچمم ببندم ...

چند هفته ای؟؟؟؟من ۳۰ هفته ام تازه میخام برم بخرم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تقریبا تو ماه 6 و نیم کم کم خرید کردیم و هرچی گرفتیم آوردیم چیدیم. حدودا 11 تومن شد بدون تخت و کالسکه, چون کالسکه نگرفتم مامانم حدود 5 میلیون طلا خرید برای دخملم, درصورتیکه کادوشو داده بود قبلا. 

تخت هم چون اتاق کوچیک بود و جا نمیشد نخریدیم , فقط کمد و ویترین و میزتوالت گرفتم با ازین تختای کوچیک ک کنار تخت خودمون بذارم. حالت گهواره س

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...
مگ شوهرت میخره🤔😄

به خانواده ام که نمیگم برام سیسمونی بخر , ولی از الان مامانم گفته گوشواره اشو خودم میگیرم و دارم لحاف ایناشو میدوزم

ب شوهرم گفتم خودمون میگیریم ولی فعلا هنو نی نی ندارم که

men onsuz  O,mensiz   Qala bilmez
۲۰ ملیون 😐😐😐خیلی نشده چی خریدی مگ

فرش، دو مدل تخت ،کمد،بیست تا لباس، شش تا جعبه ای، سرویس کالسکه شد ۵ تومن، دو تومن ماشین شارژی ،خرج مهمونی هم بابام داد کلش ۲۰ شد

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕
چند هفته ای؟؟؟؟من ۳۰ هفته ام تازه میخام برم بخرم 

من نزدیک 28 هفتم ب نظرم برو بخر چون هم خودت سرگرم میشی وبارداری بهت سخت نمگذره هم اینکه دوره دوم گرونیا داره شروع میشه الان دوباره روهمه چی رفت وسیله اضافه نگیر مثل گهواره اینا 

تقریبا تو ماه 6 و نیم کم کم خرید کردیم و هرچی گرفتیم آوردیم چیدیم. حدودا 11 تومن شد بدون تخت و کالسک ...

اهان من حالا میخوام تخت کمد با ویترین.. کالسکه نمیخرم چون اضافه اس