2821
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجردی همهههه مردا دوست دختر داشتن حالا چه 1 چه 4 تا چه صادق اومده بهت گفته سه تا دوست دختر داشتم&nbs ...

وقتی بهم گفت خیلی جاخوردم اصن انتظارشو نداشتم ازش خیلیم ناراحت شدم گفتم ن ولی بعد چنروز دوباره اومد

کــــاش دلهـــا در چهــره ها بــود
من فقط در حد چت کردن بودم ولی اینجور ارتباطا ن اصلا نبودم

ردش کن بره، ترشش می کنه

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  
عزیزم همه پسرا رابطه داشتن پس خودتو گول نزن این هم میتونست بهت نگه و مخفی کنه از کجا میخاستی بفهمی و ...

همه پسرا ممکنه با دختری ارتباط در حد آشنایی و صحبت و یا به قول دوستمون چت داشته باشن ولی همشون ارتباط جنسی نداشتن مطمئنا

دخترم الینا خانوم 31 ام شهریور ساعت 9و نیم شب اومد بغلم   
ج ن س ی

من نمیتونم بپذیرم. حس میکنم تنوع طلب میشه. بعد ممکنه زنش رو با قبلیا مقایسه کنه

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
منم بودم قبول نمیکردمارتباط جنسی اونم 3 نفر .عزیزم اینا تنوع طلب هستن ..خیلی راحت در کنار تو دو روز ...

ازین میترسم منم،مخصوصا اینجام خیلی پستای خیانت خوندم واقعا میترسم از مردا

وقتی بهم گفت خیلی جاخوردم اصن انتظارشو نداشتم ازش خیلیم ناراحت شدم گفتم ن ولی بعد چنروز دوباره اومد

دوست هستین؟؟؟

چقدر میشناسیش ؟؟؟

به نظرت اخلاق های خوبش نسبت به بدش کدوم ور سنگیتره؟؟

همه بد خوباشو مقایسه کن از جمله داشتن یه خانواده خوب 

به نظرم خیلی صادق بوده بهت گفته میتونسته نگه؟!!!!!!

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍
عزیزم همه پسرا رابطه داشتن پس خودتو گول نزن این هم میتونست بهت نگه و مخفی کنه از کجا میخاستی بفهمی و ...

چطور با این قطعیت میگید؟ پس همممممه دخترا هم رابطه داشتن

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
دوست هستین؟؟؟ چقدر میشناسیش ؟؟؟ به نظرت اخلاق های خوبش نسبت به بدش کدوم ور سنگیتره؟؟ همه بد خوباش ...

خیلی خوبه اخلاقش خیلیم بامحبته خونواده خوبیم داره