2777
2789
عنوان

ساید اسنوا

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 34 پست
اخرین قیمتی که از سامسونگ داشتم ۱۶ بود اونم پارسال .اسنوا اصلا قیمت ندارم

اوه پس صد در صد خیلییی گرونتر شده 

من زن داداشمو چند نفر دیگه ۵_۶ساله اسنوا دارن خیلی خوبه قبل گرونیا هم دوستم گرفت فکر کنم ۶ تومن خوشگلو جادارم بود الان همون نمیدونم چند شده 🤕

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
از سامسونگ که بهتر نیست ولی از لحاظا قیمت اره بهتره کیفیت و جنسش هم عالیه من خواهرم هشت ساله که داره ...

چه جالب . حقیقتش اینقدر چند نفر تعریف کردن که دو دل شدم منم باید برای دو تا خونه جهاز ببرم میگم اگه خوبه حداقل یکیشو اسنوا بردارم باز میترسم میگم کلی خرج میکنم خب اینم روش

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند نفر اطرافیانم دارن خیلی راضی هستن  الان چند شده اسنوا و سامسونگ ؟

من ماه پیش ۲۰ تومن خریدم سامسونگ دور این دور

بد جوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد ! بگو یا تتل🤝

اوه پس صد در صد خیلییی گرونتر شده  من زن داداشمو چند نفر دیگه ۵_۶ساله اسنوا دارن خیلی خوبه قبل ...

دقیقا قیمت بیشتر از دو برابره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
من ماه پیش ۲۰ تومن خریدم سامسونگ دور این دور

اگه ۲۰ باشه پس خیلی تفاوتی نیست در حد ۷_۸ تومن

منم اسنوا دارم خیلى راضیم خیلیم دوسش دارم

شما هم ساید داری ؟

منم دارم اسنوا خیلی راضیم  الان فک کنم16میلیون شده

نمیدونم قیمتو اگه ۱۶ باشه پس هم قیمت سامسونگه تقریبا

منم سه ساله ساید اسنوا دارم.فوق العاده راضیم ازش

چه جالب مبارک باشه

من سامسونگ دارم.ساید .واقعااا عالیه. یعنی هیچییی تو یخچالم تا حالا حتی مدت طولانی خراب نشده.سیلوره. ...

عزیزم .‌ سامسونگ رو که همه میدونن عالیه ولی شنیدم اسنوا هم همون کیفیت رو داره