2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 62 پست

اصلا با یه مرد اینطوری برخورد نمیکنن..مامانتم منصرف کن..عزیزم با یه مشاور صحبت کن که چطوری اعتماد شوهرتو بدست بیاری..اینکه مامانت بره با شوهرت صحبت کنه فقط باعث میشه از مادرت سرد بشه و مجبورت کنه از خانوادتم فاصله بگیری..من تجربه داشتم که میگم

نذار مامانت حرفی بزنه اصلااااا خانکاده هارو قاطی بحث و مشگلا تتون نکنید مگر اینکه خدا نکرده خییییییی ...

من اصلا چیری به خونوادم نمیگم خوشم نمیادم بگم 

جلو مانانم داد داد کرد ار پشت گوشی مامانمم فهمید 

اونقد خجالت کشیدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گفت یکی دوسال اول زندگی چون تازه عروسی تنها بیرون نمیری  همین

چ دلیل مسخره ای منم تازه چارماهه عروسی کردم...شوهرم بااینک مرد معتقدیه.امااصلااین حرفارونمیزنه...بددلی اصلاخوب نیست عزیزم حتمابه یه شخصی ک همسرت ازش حرف شنوی داره بگوصحبت کنه

شوهر من مشکلی با مادر خودش نداره  تازه ناراحتم میشه که چرا فلان روز با مامان من نرفتی  چ ...

بازخوبع بخدا واسه من حتی میگفت با مامان خودت و مامان منم نمی خواد بریم هر چی میخوای خودم میبرم میارم چقدر باید منتظر میشدم تا سرش خلوت بشه کارش سبک بشه مثلا بریم بازار یه مانتویی جیزی بخریم.اما بخدا الان صبح دربیام بیرون تا شب خونه نباشم هیچی نمیگه مثلا میگی فردا خرید زیاد دارم بیرونم طول میکشه میگه فقط تو رو خدا شام یا ناهار درست کن بعد برو که حاضری نخوریم.اوایل ازدواج عادیه لج نکن نزار واسه مسائل بیخود حرمت بین مادرت و شوهرت خدا نکرده از بین بره یه ذره صبور باش با سیاست و محبت و مرور زمان همه چی درست میشه

اگر صدبار میمردم بازم.تورو میدیدم عاشق میشدم.....
من نمیخوام بشم مطیعش که لحظه به لحضه بهش خبر بدم 

گلم یواش یواش ترکش بده با محبت با لج بازی به هیج وجه درست نمیشه .بعدش اطلاع دادن چیز بدی نیس ببین اجازه نگیر که بگو اجازه میدی برم یا نه .بگو فقط دارم میرم بیرون با مامانم در حد اطلاع دادن اونطور ایرادی نداره

اگر صدبار میمردم بازم.تورو میدیدم عاشق میشدم.....

تنها راهکار برای اینکه جواب بگیری 

اینه که اول از همه به مامانت بگی چیزی نگه  و دوم اینکه سعی کنی آرو اروم متوجهش کنی که  اعتماد داشته باشه بهت 

فعلا ازش اجازه بگیر  و بهش خبر بده هرجا میری 

بعد  از  مدتی خودش متوجه میشه که تو خوبی و  سالم و اعتمادش جلب میشه 

اوایل ازدواج آقایون اینطور هستن بعضیاشون 

از دوست داشتن زیاده و نگرانی  و ترس از دست دادن 

من خودم بسیار شکاک بودم به همسرم  بخاطر مادرش  چون یکارایی مادرش کرده بود  که باعث شده بود من  حتی عین دیوانها برخورد کنم اگر شوهرم اعتماد منو بدست میاورد انقدر  دعوا نمیکردیم ولی برعکسش ر  انجام میداد 

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه