2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرما خوردم به شدت ،لوزه هام عفونت کرده دیروز زیر سرم بودم

ای جانم...ان شاا بهتر میشی💖💗

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
موافقم باهات ولی نمیدونم چرا بعضیا غذای اصلی میدوننش😐

من غذای اصلی می‌دونم⁦☺️⁩انقدم دوست دارم برا ناهار😀

بچم سقط شد😔 💔 میشه دعا کنین برام اگه صلاح خداونده یه بچه سالم بهم بده😢
سوپ ورمیشل چیه؟.

سوپی که با هویچ و رشته ورمیشل و سیب زمینی و ‌..این چیزا درست میشه خیلی ام خوشمزه اس .تعریف کردم دلم خواست خخخخ

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
واااا پس چیه؟  یه دوستی دارم هر وقت بهش میگم سوپ پختم میگه مگه سوپ غذاست؟! چجوری سیر میشی:))

پیش غذاس

خب واقعا سیر نمیکنه😁

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
ما همه چیرو غذای اصلی میدونیم از این قرتی بازیا نداریم😂😂😂😂هر چی شد میپزیم 😂😂😂😂

😀😀😀اخه خدایی خود من با سوپ سیر نمیشم...بعدش باید یه چیزی باشه حتما بخورم سیر شم....بعضیا نمیدونم چه جوری با سوپ سیر میشن🤔

⚡یک عدد بی برق...⚡
من شوهرم متنفره😑خودم عاشق دمی گوجم.😋 به خاطر آقا یک سال و خورده ایه فقط یه دفه خوردم که خونه نبود ...

شوهر من حس خاصی به دمی گوجه نداره. می‌خوره

هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن.
فداتشم ،توچه خبر چیکارا کردی ?بهتری?نامزد سابقت از ش خبر نداری

قربونت عزبزم...منم میگذرونم دیگ...خوب و بد...نه جوری رفته ک انگار اصلا قبل از اون وجود نداشته

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!