2777
2789

اتفاقا منم دقیقا دیشب اینجوری شد برام 

ولی نه برا خواب 

برا شام گفت بیا نرفتم ناراحت شد از دستم 

من آن گلبرگ مغرورمکه میمیرم ز بی آبی ولی با منت و خاری پی شبنم نمیگردم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری از دلش دربیارم😔خانوما من بلد نیستم از دلش دربیارم وقتی ناراحت میشه از دستم خیلی احساساتی و د ...

بهش بگو دلیلت چی بوده

اخه موقعیت خونه ما نیس ک بیاد

یعنی چی؟ بالاخره شما هم خونه دارید رخت خواب هم که حتما دارید موقعیت یعنی چی ؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
خونه مادرشوهرم یعنی عقدیم

خوب کردی بنظرم حالا یجور دیگه از دلش در بیار  واقعا بنظرم تو اینجور رفتنا سیاست داشته باش اصلا خودتو ننداز خونشون بهونه بیار نمیدونم چرا وقتی میبینم دختر عقد کرده زیادی خونه پسره میره انگار بعد یه مدت خونواده شوهرش اونو کم ارزش میدونن اگه بقیه دوستان دلیلشو میدونن بگن

یعنی چی؟ بالاخره شما هم خونه دارید رخت خواب هم که حتما دارید موقعیت یعنی چی ؟

حب لابد خونوادش خوششون نمیاد اون برا خواب بیاد

عزیزم اصلا نیاز نیست از دلش دربیاری. به شوهرت توجه و محبت کن ولی برای کنار اون بودن ارزش خودت رو پایین نیار. رفت و آمد خونه مادرشوهر باید خیلی سنجیده و با دعوت باشه الان شاید روی خوش نشون بدن و حلوا حلوات کنن ولی خیلی زود تکراری میشی مثل سابق حرمتها حفظ نمیشه . یجورایی براشون رو بازی میکنی در صورتیکه میتونی با رفت و امد کمتر و ارتباط رسمی با خانوادش تا آخر زندگیتون احترامت رو تو بدترین شرایط هم حفظ کنی

شرایط خونتون رو مهیا کن بیشتر اون رو بکشون سمت خودت

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
عزیزم اصلا نیاز نیست از دلش دربیاری. به شوهرت توجه و محبت کن ولی برای کنار اون بودن ارزش خودت رو پای ...

وای اره دقیقا الان اینجوریع من نمیخوام روم ب روشون باز بشه تکراری بشم 

هفته پیش بودم دوباره این هفته برم؟ 

خب بیاد بریم بیرون چرا ببره خونشون منو اخه

هفته ای یبار که خوبه زیاد نیست که😆

یه هفته تو برو یه هفته اون بیاد.