من۲۲ مدیر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2889 عنوان قورمه سبزی | مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 18 پست سلام من قورمه سبزی درست میکنم مث حنا میشه😐😐😐😐ایندفه ام سبزی گرفتم وقتی میذارم بوی تندی داره ...بوش ملایم نیس....تو قورمه سبزیم رب هم میزنم ... تــیکر دلــخــوشی 😔😔 دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔 1397/09/03 | 11:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
من۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2889 منم یقاشق رب رو حتما میزنم با سیر چون رنگش خوشرنگ و تیره تر میشه طعمشم ک عاااالی میشه بدون رب درست ن ... منم حالم بد میشه بدون رب....همیشه قورمه سبزیم خوشمزه میشه...ایندفه نمیدونم چرا بوش اینقده تند تــیکر دلــخــوشی 😔😔 دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
من۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2889 شنبلیله زیاد میریزی؟ ن همون اندازه ک سبزی فروش خودش گذاش من اصن نگفتم چقد بذار تــیکر دلــخــوشی 😔😔 دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
من۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2889 شايد ايشون ميزان و مقدار رب زدن رو رعايت نميكنن و رب زياد ميزنن منم ميزنم مثلا يك قاشق سرخالي و نه ... برا منم همین میشه....ن رب ی قاشق میزنم تــیکر دلــخــوشی 😔😔 دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
bahar1530 عضویت: 1395/10/21 تعداد پست: 15446 ن همون اندازه ک سبزی فروش خودش گذاش من اصن نگفتم چقد بذار پس همون احتمالا شنبلیله زیاد ریخته !همیشه کم در حد ی قاشق چای خوری اونم خشک شده اش رو بزن زیاد بریزی تلخ میشه دقیقا طعم حنا ک گفتید ! به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...