2777
2789

چهره ش بیشتراز سنش نیست ؟چین و چروک داره

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من بله اختلاف ایجاد میکنه، چون شما تازه اول جوانی و هیجان هستین و ایشون این دوره را گذرونده و دنبال ثبات و آرامشن. بعضی دوستان میگن سن عدده و دل باید جوان باشه، این درسته اما اینجا بحث رشد عقلی هست، شخصا اختلاف اینقدر زیاد رو نمیپسندم، مشاور ازدواج حتما برید، اختلاف سن روحی شما با هم خیلی اهمیت داره.خوشبخت باشید

سم😐۳۰ سالشه ۶۰ سالش ک نیست چین و چروک داشته باشه😁

خو بعضی ها دارن😕

دخترعموم متولد ۷۸ بود شوهرش دادن به کسیکه متولد ۷۱ بود .اگه خودم تو مراسم عقد نبودم هیچوقت باور نمیکردم متولد ۷۱.چین وچروک داشت دارم بااون مقایسه میکنم😑

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
خو بعضی ها دارن😕 دخترعموم متولد ۷۸ بود شوهرش دادن به کسیکه متولد ۷۱ بود .اگه خودم تو مراسم عقد نبو ...

منم با داداشم مقایسه کردم ک ۳۲ سالشه اما اصلا بهش نمیخوره😁

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
به نظر من بله اختلاف ایجاد میکنه، چون شما تازه اول جوانی و هیجان هستین و ایشون این دوره را گذرونده و ...

همسان بودن 

خصوصیات اخلاقی مشابه

نقطه دید مشترک ب جامعه

نزدیک بودن شرایطی ک در اون محیط رشد کردن

نی نی یار فدات بشم/ دیگه بی توخستم بی بی گل         چشم های تیزبین عقاب= نی نی یار.  (گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی *** در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی     گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ***با دست انتقام طبیعت چه میکنی)
منم با داداشم مقایسه کردم ک ۳۲ سالشه اما اصلا بهش نمیخوره😁

😂۳۲ سالشه زنش بدین دیگه پیر شده از فردا چروک هاش میفته بیرون ها😂

😂۳۲ سالشه زنش بدین دیگه پیر شده از فردا چروک هاش میفته بیرون ها😂

زن نمیخواد😁😁

بابا خیلی بیبی فیسه نگو توروخدا😍😂

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
اخلاق مهمه همه این ها باشه و اخلاق نباشه، مفت نمی ارزه

شرایط یکسانی ک در اونجا رشد کردن

نگاهی ب روابط درون خانواده 

نی نی یار فدات بشم/ دیگه بی توخستم بی بی گل         چشم های تیزبین عقاب= نی نی یار.  (گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی *** در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی     گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ***با دست انتقام طبیعت چه میکنی)