2777
2789
عنوان

بی بییییی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 42 پست

منتظری یا دوس نداری باشی

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
منم پارسال همینطوری شدم .دقیقا تستام همینرنگی میشد .نواری میزدم پرنگتر میشد .رفتم آز منفی بود . این ...

واقعا?? شمام خیلی زدی? اخه من هنوزم روز 32 سیکلمه میگم شاید زود باشه 

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره چون بی بی هات شبیه اونای منه ولی انشالا شما باردار باشی گلم

شما چند روز عقب انداختی اینجوری شد?? من روز 32سیکلمم تازه

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
واقعا?? شمام خیلی زدی? اخه من هنوزم روز 32 سیکلمه میگم شاید زود باشه 

اره ی جعبه تست پرکرده بودم ۱۰ تا نواری بودی ۶ تا قطره ای.نواریا ک پرنگ پرنگ بود .قطره ایا اینطوری بود .منم گفتم هستم دیگه .رفتم از بتام ۱ بود روز بعدم پری اومد.

ایشالا ک شما باشی عزیزم .این ۳ تارو تو یک روز انداختی؟

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
منتظرم😔😔😔😔😔😔😔😔

پس ایشالا ک خدا خوشحالت میکنه

اره ی جعبه تست پرکرده بودم ۱۰ تا نواری بودی ۶ تا قطره ای.نواریا ک پرنگ پرنگ بود .قطره ایا اینطوری بو ...

نه اینا تو دوروز .الان بکی دیگ ک عکس نگرفتم .بعد ی رب هاله انداخت...شما چند روز عقب انداختی?

نه اینا تو دوروز .الان بکی دیگ ک عکس نگرفتم .بعد ی رب هاله انداخت...شما چند روز عقب انداختی?

فک کنم دوسه روز بود .میشه عکس جدید رو هم بزاری

معمولا تا 5 دقیقه جواب درسته . فردا  اول صبح مجدد تکرار کن . عقب انداختی ؟

نه روز 32 سیکلمم.ینی پنج تا بی بی چک کاذبه?

فک کنم دوسه روز بود .میشه عکس جدید رو هم بزاری

این عکسه زیاد واضح نیفتاد تار میفته نمیدونم چرا

این عکسه زیاد واضح نیفتاد تار میفته نمیدونم چرا

اره تاره .اگه از قبلیات پرنگتره .فردا برو از بده .ایشالا ک هستی