2777
2789
چند قطره نسبتا قرمز مایل به قهوه ای

اگه کمه یکم قابل هضمه

ولی اگه دیدی درد داری و بیشتر شد برو عزیزم هر وقتی از شب بود 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من سزارینم طبیعی نمیخااااااام بیمارستان نمیرم صبر میزنگم دکترم

زنگ بزن ببین دکترت چی میگه

اگه الان بری طبیعی میارن برات؟؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
زنگ بزن ببین دکترت چی میگه اگه الان بری طبیعی میارن برات؟؟

اره طبیعی میارن

اخه سزارین ممنوعه. باید هماهنگ کنه با یه گروه که بیان برای سز. اونم ۳شنبه وقت داده. ی تومن زیرمیزی دادیم

باشه حتما چک می‌کنم اگه خونریزی شدیدی شد یا درد داشتم میرم بیمارستان

ای خدا دختر می خوای تو خونه زایمان کنی کدوم شهری بیمارستان اگه نزدیکه یه کم خوب صبر کن.  ساک می ...

شیرازم

از ترس خواب به چشمم نمیاد. نمی‌خوابم بابا

از طبیعی فرار میکردم باید به زور طبیعی بزززام

من سزارین می‌خوام😭😭😭😭

شیرازم از ترس خواب به چشمم نمیاد. نمی‌خوابم بابا از طبیعی فرار میکردم باید به زور طبیعی بزززام من ...

عزیزم اگه خداب نکرده مشکلی پیش بیاد هیچوقت خودتو نمیبخشی 

برو بیمارستان اگه شد سزارین نشد هم طبیعی 

استرس نداشته باش 

توکل به خدا کن

🌹
فاصلمون نزدیکه. ببین من هیچ علامتی ندارم فقط ۳ ۴تا قطره قهوه ای شفاف دیدم رو سرامیک دسشویی

به نظر من که احتمالا موقع زایمانته. بازم خود دانی زنگ بزن مادر یا مادر شوهرت بیان پیشت تنها نباشی اگه بیمارستان نمیری

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

اره طبیعی میارن اخه سزارین ممنوعه. باید هماهنگ کنه با یه گروه که بیان برای سز. اونم ۳شنبه وقت داده. ...

عزیزم انشالله که چیزی نیست برات صلوات فرستادم 

انشالله همون سه شنبه نی نی نازتو بیاری❤️