2821
2789
😂😂😂من پشتیبانی اسیاتک ی مدت کار میکردم انققققدر تماسا زیاد بود همم شاکی بودن استعفا دادم😂😂😂

وای شوخی میکنی؟به نظرت کدوم شرکت از همه بهتره ما قبلا مخابرات داشتیم جالب نبود خصوصی گرفتیم اسیاتک اینم جالب نیست 😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای شوخی میکنی؟به نظرت کدوم شرکت از همه بهتره ما قبلا مخابرات داشتیم جالب نبود خصوصی گرفتیم اسیاتک ا ...

نمیدونم ما خودمونم مخابرات داریم اصلا راضی نیسیم ولی همه مشترکا میگفتن ما به فلان دلیل تخلیه کردیم اشتراک فلان شزکتو ولی شمام همین مشکلو دارین بخاطر همین نمیدونم کدوم دقیفا بهتره

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐
نمیدونم ما خودمونم مخابرات داریم اصلا راضی نیسیم ولی همه مشترکا میگفتن ما به فلان دلیل تخلیه کردیم ا ...

کلا ایران چیش درسته که نتش درست باشه😒😒این ازون بدتر اون از این بدتر😂دیوونمون کردن 😂

من یه ۳۰ تومنی ۱۲گیگ خریدم خیلی پشیمونم 😐🙄

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
کلا ایران چیش درسته که نتش درست باشه😒😒این ازون بدتر اون از این بدتر😂دیوونمون کردن 😂

اره بخدا😂بعضی وقتا انقد دلم ب مشترکا میسوخت حیف صدامونو گوش میدن تک تک وگرنه راهنماییشون میکردم تخلیه کنید راحت شید😂ولی هررچی باشه از مخابرات بهتره

خط میخرم ده تومن..هفت ماه...سی و پنج گیگ😜😜😜😜

خط چی؟؟من همراه اول خریدم چن باره. بعد الان شده 20 گیگ 5 گیگ برای دوماهه 15 گیگ یه ماه.سه ماهس .بعد 5 هزار هم  ش داره .13 هزاره

هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش
خط چی؟؟من همراه اول خریدم چن باره. بعد الان شده 20 گیگ 5 گیگ برای دوماهه 15 گیگ یه ماه.سه ماهس .بعد ...

اره این باز جدید اومده تو بازار...من خطو چن وقت پیش گرفتم تا اسفند هم وقت داره

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
اره بخدا😂بعضی وقتا انقد دلم ب مشترکا میسوخت حیف صدامونو گوش میدن تک تک وگرنه راهنماییشون میکردم تخل ...

وااای فک کن هر کی زنگ میزنه بگی از چیه این شرکت بیخود خوشت اومده هاععع برو قطع کن زودتر وقت منو نگیر 😂😂😂😂بعدی لطفا😌😌

وااای فک کن هر کی زنگ میزنه بگی از چیه این شرکت بیخود خوشت اومده هاععع برو قطع کن زودتر وقت منو نگیر ...

😂😂😂اره والا کاش میشد ینی پشتیبانا انقدر زیاد بود نفری 100 تا تماس اینا داشتیم این قط میشد اون زنگ میزد اون قط میشد اون زنگ میزد 😆😆

ولی اعصاب خورد کنه ها😁😁😁

خيلییی تازه همه چیم باید تند تند ثبت کنی ک ماچی گفتم مشترک چی گفت بعد تا میومدیم تایپ کنیم نفر بعدی ز میزد حالا ما اونم حین صحبت باید تایپ میکردیم همشم میگن زووود زوووود😃😂

خيلییی تازه همه چیم باید تند تند ثبت کنی ک ماچی گفتم مشترک چی گفت بعد تا میومدیم تایپ کنیم نفر بعدی ...

منو حلال کن شاید این وسطا مخاطبت من بودم لفت داده باشی به احتمال زیاد فش دادم تو دلم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

2790
2823
2791
2779
2792