2777
2789
عنوان

عمل لیزیک چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 22 پست

من ک سال ۹۱ عمل کردم

چند سالم ثابت بود شمارش

ولی اول سال رفتم معاینه و متاسفانه شماره چشمم ۷۵ص برگشته بود

الانم ک خیلی تار میبینم

اذیتم

ولی حاضر نیستم عینک بزنم یا دوباره لیزیک کنم

شنیدم سرمه اثمد و کافوری خیلی خوبن

میخام بگیرمو استفاده کنم😤😤😤

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
خب شما دوباره برو پیشش بگو ک این مشکل برام پیش اومد شاید ی قطره دیگ بهت داد

رفتم میگه قبل عمل گفتیم عوارضش خشکی چشمه دیگه

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترتون نگفتن که باید شماره چشمتون ثابت شه؟  از اون سال مطالعه داشتید؟  نگرانم کار سنگین ...

نه نگفت اتفاقا جایی که عمل کردم خیلی معتبر بود 

من ارثی چشام ضعیف بود به خاطر همین هرسال بیشتر میشد

آره دانشجو بودم بعدش کلی مطالعه داشتم الآنم نقاشی میکنم

کار سنگین منظورشون کاری هست که فشار به چشم بیاد مثلا خدایی نکرده ضربه بخوره یا چیز سنگین بلند کنی

الآن دکتر به من گفته زایمان طبیعی نکنم که به چشمم فشار نیاد

دخترم زندگیمه🌹
لیزیک چیه؟لازیک چیه؟فرقشون چیه باهم؟

فرق دقیقشون رو از گوگل سرچ کنید به نتایج بهتری میرسید 

من میدونم که لازک برای کسانی که قرنیه شون نازکه انجام میشه ولی در عوض بهبودش دیرتر از لیزیکه 

✳️ شرایط ویژه و مدت محدود عملهای لازک و prk به شرح زیر میباشد:

🔹هزینه کامل شامل عکس قرنیه ومعاینات وعمل مبلغ 1.95میلیون تومان(یک میلیون ونهصد و پنجاه هزار تومان ) باتخفیف 55درصدی  انجام میشود  

🔹تخفیفات با یکی از بیمه های تامین اجتماعی ، سلامت ، بیمه روستایی ، بیمه نیروهای مسلح و بیمه های دیگر می باشد

🔹 در صورت داشتن بیمه تکمیلی علاوه بر تخفیف فوق ، بعد از عمل هم برای بیمه تکمیلی نامه داده میشود.وحدود 1.4میلیون تومان هم از بیمه تکمیلی میتوانید دریافت نمایید

🔹 بعد از عمل عینک آفتابی استاندارد uv 400 رایگان داده میشود

🔹 قیمت تعرفه آزاد 4.4  میلیون تومان برای دوچشم میباشد

🔹نوبت دهی  وعکس ومعاینات وعمل کلا در یک روز وطبق تاریخهای زیر میباشد :

🔸صبح پنجشنبه 8 آذر

🔸صبح پنجشنبه  15  آذر

🔸صبح پنجشنبه  22  آذر

🔸صبح پنجشنبه  29  آذر

🔹برای رزرو نوبت دهی میتوانید اسم وشماره همراه را همراه با تاریخ انتخابی فوق برای شماره همراه ارسال نمایید

🔹 مراحل معاینه وعکس وعمل تماما در یک روز واز ساعت 8صبح انجام می شود. وبعد از عمل بیمار ترخیص می شود.

🔹عمل لازک چشم بصورت بیحسی وبه مدت پنج دقیقه انجام میشود.

🔹 عمل دربیمارستان فوق تخصصی خصوصی تهران(بیمارستان تریتا ) در محدوده دهکده المپیک تهران و بادستگاه های پیشرفته آلگرتو آمریکایی وتوسط چشم پزشکهای بالای 15سال سابقه جراحی انجام میشود.

🔹توجه :برای برخورداری از تخفیف 55درصدی ، فقط با شماره 09192586356 هماهنگی نمایید