2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 41 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دلم میخواد سه تا بچه داشته باشم

گفتم ایشالله سومی رو دوسه سال دیگه میارم 

اما با نظرات مخالف خیلیا مواجه شدم

اما بازم صلاح مملکت خویش خسروان دادند به کسی ربطی نداره

من همیشه دوست داشتم سه تا بچه داشته باشم دوتا دختر و یه پسر😍😍😍😍😍😍😍😍ولی متاسفانه برای دومی یک ...

خداروشکر یدونه داری حداقل مزه بچم چشیدی انشالله دومیم زود بغل بگیریش

فک و فامیل همه بیکار نشستن در مورد بچه دار شدن یا نشدن بقیه نظر بدن من دخترم هشت سالشه از دوسال پیش هرکی منو میدید می گفت چرا یکی دیگه نمیاری 

اینقدر گفتن که از دستمون در رفت و الان باردارم   

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

من سه تا دارم 

با اومدن هر کدوم، برکت بیشتری به زندگیمون وارد شده، 

از لحاظ قیافه هم شکسته نشدم، معمولاً هر کی منو میبینه فکر میکنه متولد 75 ام، در حالی که 28 ساله ام و...

از تحصیل کردن هم جا نموندم و همچنان دارم ادامه میدم 

نذار نظر دیگران، روی تصمیم گیریت، اثر بذاره 

به نظرت هر کاری درسته، انجامش بده 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

انقد تبلیغ کردن که دوتا بچه کافیه. تو کتاب درسیهامون میگفتن بیشتر دو بچه میشه خانواده پرجمعیت. هنوز   مردم فک میکنن بیشتر دوتا بی کلاسیه

تو آن گل مریم سپیدی... بی تو دلم  شوری و امیدی ....دیگر به فردا ندارد 
آخه اینقد سرزنش میکنن میترسونن از آینده که آدم به تصمیمش شک میکنه😑

مجبور نیستی ک بگی میخایم بیاریم.!

من بچه سومم رو با دومی ب فاصله یکسالونیم اوردم ،خودمم ب شوهرم گفتم اگه میخایی یکی دیگه بیاریم بریم اقدام 😁 ،خودمم باورم نمیشد بشم،ولی شدم،.خدا خودش صبر روزی هرچی ک لازم باشه رو میده.

منم سومی داره به دنیا میاد،اما برعکس شما خیلی اطرافیا و فامیل تشویقم کردن و در اصل تحریک!!!دوتا پسر داشتم همه میگفتن دختر نداری یعنی هیچی نداری،خلاصه مام اقدام کردیم و حالام هم خودم و هم شوهرم به شدت ذوق زده ایم و لحظه شماری میکنیم