2777
2789
عنوان

آیا فکر میکنید هرکی پول نداره نباید بچه بیاره؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 39 پست

پول مهمه من نظرم اینه وقتی وضعیت مالی خوبی داشتی بچه بیار من خودم  یکسالو نیمه  بعضی وقتا پول نمیرسه که برم بهترین چیزارو براش بخرم  دلم کباب میشه براش هی باخودم میگفتم کاش شرایط مالی خوبی داشتم شرمنده بچم نشم 

خدایا پناهم باش 

به خاطر نبود ابزارهاي حمايتي و رفاهي در ساختار اجتماعي و سياسي كشور ما پدر و مادر بايد از نظر اقتصادي به سطحي از رفاه دسترسي داشته باشند اونوقت  بچه دار بشن

من منكر نقش پول و رفاه اقتصادي در رشد و تربيت فرزند نيستم به هيچ وجه 

رفاه حداقلي بايد باشه وگرنه ظلم هست در حق بچه 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حرفای شمام درسته ولی واقعا کسی ک از خرجای اولیه بچه بربیاد حق نداره 3تا بچه بیاره ک اکثرا تو خانواده های فقیر تعداد بالا می بینیم اون بچه چ گناهی کرده حسرت همه چیز تو دلش باشه به نظر من ظلم در حق اون بچه ست من با جنبه های دیگش کار ندارم

خدایا به امید خودت
پسر دوازده ساله ای ک خانوادش بخاطر بی پولی دوچرخه اش رو فروخته بودن خودکشی میکنه میمیره چقدر از این ...

چه بد

کاش فقر ریشه کن شع

کاش# 😞

نامِه اِی بِه نیمِه گُمشَدِه گور بِه گور شُدَم:اونقَدر دیر اومدی کِه مامانَم دارِه از جَهیزیَم اِستِفاده میکُنِه  

وقتی بچمو  میبرم بازار کلی دستشو دراز میکنه سمت اسباب باریا اگه براش نخرم دلش میشکنه .الان کوچیکه زبون نداره گولش میزنم با چیز ارزونی وقتی زبون باز بکنه بگه فلان چیزو  باید براش فراهم کنی

خدایا پناهم باش 

بحث پولدار بودن و رفاه کامل نیست 

حالا پمپرز نشد یه پوشک ایرانی 

اما وقتی کسی پول نداره دو روز بچه اش بیمارستان بخوابه 

وقتی نداره مدرسه بفرسته 

وقتی خیلی ها اینجا میگن ماهی یکبار هم گوشت نمیتونن بخرن

بنظرم اینجوروقتها نباید بچه دار شد تا اوضاع زندگی به حداقل استاندارد برسه 

مثلا وقتی کسی تو یک اتاق خونه پدرشوهر زندگی میکنه واقعا نباید بچه بیاره 

احساسی فکر نکنیم شرایط مالی باید تا حدی فراهم باشه 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

من واسه بچه ام‌ بهترین چیزها رو نمیخوام لباس مارک خوارگی های آنچنانی و .....نمیخوام ولی وقتی واسه ی خانه بازی بردن ۱۰ هزار تومنی باید سبک و سنگین کنم ببینم میتونم ببرم پول نون کم نشه و .....کی صاحب کار پول بده اونم با دستمزدهای الان میرسونه پول با این خرج گرون.میگم تربیت درسته ولی پول هم شونه به شونه ی تربیت باید باشه.من بازم میگم پول باید باشه تا بچه بیاد

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

بچه ی بیگناهو نیارین تو این دنیا اگر شرایطشو ندارین...اینجا بعضیا میان میگن مثلا دو هفته س گوشت نتونستم بخرم با مثلا میگه کلا پول ندارم هیچ وسیله ای برای سیسمونی و بچه بخرم اونوقت حامله س 😑 بابا بچه احتیاج به یک حداقل رفاه که داره،خانومه اومده نوشته شوهرم بهم خیانت میکنه از اول ازداج میزنتم و این حرفا اونوقت تو تاپبکای دیگه ش از تلاشش برای بچه دار شدن نوشته 😤 اون بچه چه گناهی کرده که بیاد زیر دست این پدر مادر نادون؟!!!

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی