بارها تو این سایت بش برخورد کردم
اینکه میگن پول ندا ی بچه نیاز ....
بخصوص کسانی که به شدت هم از این ایده دفاع میکنند و میگن این شخصی نیست و تازه گیر میدن به کسانی که این فکرو ندارند ...که آره واسه چی بچه میاری ...پس فردا عقده ای میشه میاد تو جامعه...جامعه رو خراب میکنه پس به ما ربط داره!
هر دفعه میخوام جواب بدم چون زیاده بی خیال میشم الان بیکار بودم گفتم نظرمو بدم
دوستان باور کنید اشتباهه...درست تربیت کردن مهه به پول ربط نداره ...
هیچکس با بی پولی عقده ای نمیشه
بلکه با عقده ای تربیت کردن عقده ای میشه
هیچکس با پول دار بودن درست تربیت نمیشه
چه بسا پولدارهای زیادی که عقده این
اگه فکر میکنید عقده ایهای قسمتهای پایین شهر و ندارها جیب بر و دزد و خرابکارن و چیزای دیگه
من فکر میکنم
عقده ایهای بالا شهریا و پولدارها هم اختلاسگر و کلاه بردارو زبون عقرب دار و افاده این...
اونا خوب بلدن با نامردی قانونو به نفع خودشون نشون بدنو پولدار و پولدار شن
من فکر میکنم تو همه ی جامعه ها و همینطور ایران این عقده ایهای پولدارن که دارن بیشترین ضربرو به جامعه میزنن ...
برای تک تک جرمها و کمبودهایی که تو پایین شهر اتفاق می افته من میتونم مصداق بالاشهریشم بیارم...
که به علت زیغ وقت زشت ترینشو میگم
بدترین و کثیف کارانه تری که یه آدم عقده ای فقیر میتونه انجام بده تجاوز به عنفه...
همین کار تو بالا شهر اسمش میشه دختر بازی...درسته شاید با رضایت دختر باشه اما خیلی موقع ها این پسرهای باصطلاح بالاشهری با زبون چرب و نظرم هرکاری دلشون میخواد با دختره میکنن بعدم ولشون میکنن...به نظر من نفس کار سمیه چه بسا بدتر چون با احساساتشم بازی کرده...
خلاصه لطفا اینطور بگین اگر توانایی تربیت کردن بچه رو ندارین لطفا بچه نیارید چه فقیر چه پولدار!!