2777
2789
ان شالله عزيز دلم  من دلم روشنه ٩٥ درصد بي بي هاي مثبت درسته هميشه تورو خدا واسه منم دعا كن 💋 ...

چشم عزیزدلم حتما انشالله که خدا یه کنجد کوچولو بزاره توی دلت

اگه من باردار باشم واقعا توی ناامیدی بوده

چون تعداد اسپرم همسرم خیلی کم بود خودم تنبلی و کم کاری تیروئید داشتم اصلا فکر نمیکردم این ماه باردار بشم

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر روز تو ني ني سايت فقط ميزنم عكس بي بي چك تا خودمو بزارم جاي اونايي كه مثبت شدن يكم تجسم كنم ...

خداکنه بزودی عکس بیبی چک های خوشگل و مثبت خودتو بزاری ماهم کلیی خوشحال بشیم

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
مبارکه فردا برین ازمابش بتا بدین، ❤❤ ولی یه چیزی واسم سوال شد، بی بی چک رو گذاشتین کف توالت از اونجا ...

فردا که جمعه س یه روز دیگه باید برم آز

خیر کف توالت نذاشتم اونم فرش نیست پارچه س

چشم عزیزدلم حتما انشالله که خدا یه کنجد کوچولو بزاره توی دلت اگه من باردار باشم واقعا توی ناامیدی ب ...

اي قربون نينيت منم تنبلي دارم شوهرمم تحرك اسپرماش كمه  تقريبا يه ساله اقداميم ولي نشده ديگه انگار سنگ شدم 

خدايا شكرت بزرگيتو شكر
خداکنه بزودی عکس بیبی چک های خوشگل و مثبت خودتو بزاری ماهم کلیی خوشحال بشیم

مرسي عزيز دلم خدا از دهنت بشنوه از ته دلم از خدا ميخوام تو دلت يه ني ني سالم باشه  و به سلامتي به دنياش بياري💋

خدايا شكرت بزرگيتو شكر
اي قربون نينيت منم تنبلي دارم شوهرمم تحرك اسپرماش كمه  تقريبا يه ساله اقداميم ولي نشده ديگه انگ ...

نگران نباش خیلی به خودت استرس نده

واسه کم تحرکی اسپرم خرنوب و جنسینگ خیلی خوب جواب میده 

مرسي عزيز دلم خدا از دهنت بشنوه از ته دلم از خدا ميخوام تو دلت يه ني ني سالم باشه  و ...

قربونت برم عزیزم

همچنین واسه خودت

فردا که جمعه س یه روز دیگه باید برم آز خیر کف توالت نذاشتم اونم فرش نیست پارچه س

ببخشین نمی دونم چرا یه لحظه وسواسم اوج گرفت😁😁. شرمنده 😔😔. ان شالله که به سلامتی باردار باشین 

ببخشین نمی دونم چرا یه لحظه وسواسم اوج گرفت😁😁. شرمنده 😔😔. ان شالله که به سلامتی باردار باشین&nbs ...

😂😂 خواهش میکنم گلم

مرسی ممنونم❤