missatii70 مدیر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1783 عنوان بی بی چک+عکس | مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 59 پست بنظرتون من باردارم؟ آدمهایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیدهاند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار... 1397/09/02 | 03:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سنتوک عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 2050 انشالله به همین زودی دامن شما و بقیه منتظرا هم سبز بشه❤ ممنون.چن وقته اقدامی میخایم با قانون جذب باردار شدم هورررررررا....دختر قشنگ و سفیدو سالمم تو راهه...
missatii70 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1783 ان شالله عزيز دلم من دلم روشنه ٩٥ درصد بي بي هاي مثبت درسته هميشه تورو خدا واسه منم دعا كن 💋 ... چشم عزیزدلم حتما انشالله که خدا یه کنجد کوچولو بزاره توی دلتاگه من باردار باشم واقعا توی ناامیدی بودهچون تعداد اسپرم همسرم خیلی کم بود خودم تنبلی و کم کاری تیروئید داشتم اصلا فکر نمیکردم این ماه باردار بشم آدمهایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیدهاند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
missatii70 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1783 هر روز تو ني ني سايت فقط ميزنم عكس بي بي چك تا خودمو بزارم جاي اونايي كه مثبت شدن يكم تجسم كنم ... خداکنه بزودی عکس بیبی چک های خوشگل و مثبت خودتو بزاری ماهم کلیی خوشحال بشیم آدمهایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیدهاند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
missatii70 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1783 مبارکه فردا برین ازمابش بتا بدین، ❤❤ ولی یه چیزی واسم سوال شد، بی بی چک رو گذاشتین کف توالت از اونجا ... فردا که جمعه س یه روز دیگه باید برم آزخیر کف توالت نذاشتم اونم فرش نیست پارچه س آدمهایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیدهاند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
mamijooooon عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 285 چشم عزیزدلم حتما انشالله که خدا یه کنجد کوچولو بزاره توی دلت اگه من باردار باشم واقعا توی ناامیدی ب ... اي قربون نينيت منم تنبلي دارم شوهرمم تحرك اسپرماش كمه تقريبا يه ساله اقداميم ولي نشده ديگه انگار سنگ شدم خدايا شكرت بزرگيتو شكر
mamijooooon عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 285 خداکنه بزودی عکس بیبی چک های خوشگل و مثبت خودتو بزاری ماهم کلیی خوشحال بشیم مرسي عزيز دلم خدا از دهنت بشنوه از ته دلم از خدا ميخوام تو دلت يه ني ني سالم باشه و به سلامتي به دنياش بياري💋 خدايا شكرت بزرگيتو شكر
missatii70 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1783 ممنون.چن وقته اقدامی ۶ ماهه شما چی؟ آدمهایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیدهاند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
missatii70 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1783 اي قربون نينيت منم تنبلي دارم شوهرمم تحرك اسپرماش كمه تقريبا يه ساله اقداميم ولي نشده ديگه انگ ... نگران نباش خیلی به خودت استرس ندهواسه کم تحرکی اسپرم خرنوب و جنسینگ خیلی خوب جواب میده آدمهایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیدهاند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
missatii70 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1783 مرسي عزيز دلم خدا از دهنت بشنوه از ته دلم از خدا ميخوام تو دلت يه ني ني سالم باشه و ... قربونت برم عزیزمهمچنین واسه خودت آدمهایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیدهاند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
تمثیل عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 773 فردا که جمعه س یه روز دیگه باید برم آز خیر کف توالت نذاشتم اونم فرش نیست پارچه س ببخشین نمی دونم چرا یه لحظه وسواسم اوج گرفت😁😁. شرمنده 😔😔. ان شالله که به سلامتی باردار باشین
missatii70 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1783 ببخشین نمی دونم چرا یه لحظه وسواسم اوج گرفت😁😁. شرمنده 😔😔. ان شالله که به سلامتی باردار باشین&nbs ... 😂😂 خواهش میکنم گلممرسی ممنونم❤ آدمهایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیدهاند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
سنتوک عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 2050 ۶ ماهه شما چی؟ من ۸ ماه ولی بی نتیجه میخایم با قانون جذب باردار شدم هورررررررا....دختر قشنگ و سفیدو سالمم تو راهه...
missatii70 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1783 من ۸ ماه ولی بی نتیجه ایشالا بزودی نتیجه بگیری آدمهایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیدهاند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
سنتوک عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 2050 ایشالا بزودی نتیجه بگیری ان شا الله میخایم با قانون جذب باردار شدم هورررررررا....دختر قشنگ و سفیدو سالمم تو راهه...