۱۱۱۱ مدیر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2684 عنوان کادو های من | مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 83 پست الان میزارم مادرم رفته بود مسافرت ۱ماهه که فامیلای شوهر منم اون طرفن الان عکس میدم پسرهای من معجزه های کوچک من و دلیل مادر شدنم عاشقتونم 1397/09/02 | 03:04 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۱۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2684 منم از اين لباسها دارم خانواده همسرم فرستادن البته بيشترش مثل لباسهاي ايجاست مجلسيه يه دونه محلي دار ... میشه وقت داشتی عکسش بدی ببینمت لباست؟ پسرهای من معجزه های کوچک من و دلیل مادر شدنم عاشقتونم
cr7 عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 1974 واقعا چه خوب عزیزم بسلامتی استفاده کنی ممنون هچنين عزيزم من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست
cr7 عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 1974 میشه وقت داشتی عکسش بدی ببینمت لباست؟ کدومو اره ميشه ولي فردا ميفرستم چون تو ساکه همسرم خوابه عزيزم خخخخخ من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست
cr7 عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 1974 نه عزیز فقط همون خراسان میشناسم که اومدم خرید عروسیم😂 اهان بسلامتي خونه شما کجاست من همه جاي تهران رو بلدم من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست
۱۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2684 کدومو اره ميشه ولي فردا ميفرستم چون تو ساکه همسرم خوابه عزيزم خخخخخ باش گلم لباسای افغانی ساری دامن اگه زحمت فدای سرت متاهلی؟ پسرهای من معجزه های کوچک من و دلیل مادر شدنم عاشقتونم
۱۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2684 اهان بسلامتي خونه شما کجاست من همه جاي تهران رو بلدم چخوب من شهریار میشینم عزیزم پسرهای من معجزه های کوچک من و دلیل مادر شدنم عاشقتونم
cr7 عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 1974 باش گلم لباسای افغانی ساری دامن اگه زحمت فدای سرت متاهلی؟ چشم برات عکسشو تو خصوصي ميفرستم انشالله بله متاهلم گلم من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست
cr7 عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 1974 چخوب من شهریار میشینم عزیزم چقدر دوووور ببخشيد ديشب دير جواب دادي خوابم برد من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست
۱۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2684 چقدر دوووور ببخشيد ديشب دير جواب دادي خوابم برد فداسرت پسرهای من معجزه های کوچک من و دلیل مادر شدنم عاشقتونم