2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امروز باهم رابطه داشتیم بعد شک کردم ک نکنه کار اشتباه کردیم و باردارشم گفتمش برام قرص اورژانسی بگیر ...

چه معني ميده مرد متاهل شب پيش دوستاش بمونه!!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

شیطونو لعنت کن خ ی ا ن ت...😱😱😱

تو بهش محبت کن مهرورزی کن عاشقش بشو عشق ورزی کن 

کم کم یاد میگیره

محبت کردن دستوری نیست که میگی محبت کن بلکه احساسی است که توباید در وجودش به وجود بیاری

دختر خوب

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
می‌خواستیم همو چندسال از اول راهنمایی باهاش دوست بودم نمیگم زندگی بدی دارم یا شوهرم دوستم نداره ولی ...

آخی عزیزم ...خیلی خوبه که،سخت میگیری و فقط با اینکارات خودتو شکسته میکنی،خودتو بیشتر سرگرم کن به این چیزا فکر نکنی

آخی عزیزم ...خیلی خوبه که،سخت میگیری و فقط با اینکارات خودتو شکسته میکنی،خودتو بیشتر سرگرم کن به این ...

اره خیلی سخت میگیرم دست خودمم نیس ولی بخدا خودم میمیرم واسش اونم همینجور ولی بعضی وقتا جنّا میگیرنش🤣🤣🤣

من خودمم همینو میگم بهش میگه قرار نیست مرد ازدواج کنه از دوستاش دست بکشه

قرار نيست دست بكشه ميتونه بره ببيندشون و بياد دو ساعت 

نه شب موقع خواب!

چند سالتونه؟بنظرم جفتتون و البته شوهرت خيلي بيشتر،بچه و كم سنيد

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
مممننوووننم عزیزم چه پر انرژی ایول بهت

😍😍😍😍

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
2824
2823
2791
2779
2792