2777
2789
عنوان

معلم شم یا بمونم برای پزشکی بخونم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1231 بازدید | 39 پست

من خودم داروسازی میخونم. اگر میبینی توان موندن رو داری و تااخرش کم نمیاری و تا اخرین نفس تلاشت رو میکنی بمون و بخون. اگر فکر میکنی ممکنه جابزنی و کم بیاری نه. همه چیز بستگی ب انگیزه و تلاش خودت داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته مصاحبه معلمی هم برو شاید قبولی پنجاه پنجاست دیگه

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  
اگه باهوشی و درس خون که صددرصدم هستی که شش هزار اوردی بنظرم بمون و بخون و دکتر بشو از ارزوهات س ...

میترسم اوضاع ازامسال بدتر شه یا وسط سال ببرم و دیگه نتونم از طرفی نمیدونم میتونم به زندگیم برسم یا نه اما میتر سم پشیمون شم...  

انتخاب واقعا سخته

قطعا باهوشی که ۶۰۰۰شدی ولی اگه مطمئنی که سال بعدم همینجور تلاش میکنی بمون پزشکی بخون

یه معده گرسنه،یه کیف پول خالی،و یه قلبِ شکسته        باارزش ترین درس ها رو توی زندگی بهت میدن!!!!
کاش اینو تو موقعیت های حساس یکی ب من میگفت

منم کسی رو نداشتم اینو بهم بگه

ولی ایشون هم که من بهش گفتم معلوم نیست چه تصمیمی بگیره

بنظرم کلا نباید فرصتای خوب زندگی رو

بخاطر رویاها ،ارزو ها و ایده آل هایی که معلوم نیست پیش میان یا نه از دست بدیم

زیرا

گاهی# خیلی زود دیر میشود

عاشقتم خداجان♥-         ألَم يَعلَم بأنَّ اللهَ يَری؟ «آيا انسان نمی‌داند که خدا او را می‌بيند؟»  سوره علق آيه 14

دختر خواهر من خیلی باهوشه رتبش ۱۰۰۰ شد داره پزشکی می خونه کم آورده میگه انقد سخته دارم میمیرم تمام اتاقش شده مو از بس درس خونده و موهاش ریخته دیروز عکس فرستاده بالا جنازه میگه از بوی گندش تا شب هیچی نخوردم هی یادم میومد جالبه روحیه این کار را هم داره ولی خب باید بدونی پزشکی برای یه خانم خیلی سخته شیفت داری طرح داری هر کس حاضر نیست با این شرایط کنار بیاد خیلی هم طولانیه کل عمرت را باید درس بخونی ولی خب درامد و پرستیژ اجتماعیش از بقیه شغل ها بالا تره