2777
2789
عنوان

بیاین دوستانتون رو تگ کنید یه جمله بهش بگین (شکلات تلخ)

| مشاهده متن کامل بحث + 13387 بازدید | 2500 پست
فداشون بشم من امضام رو گذاشنم وسط صاحبش خودش برمیداره😁😁😁😁😁

@marzi24 خیلی باحالی😁

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
سلاااااااام بانوی مهربانی💖🌸خوبی تو

سلام عزیزم.قربونت.چقدر شماها محبت دارید.انقد نسبتای خوب بهم دادین شرمنده محبتتونم.حای خبر خالیه عزیزم.

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@آفرودیت     خانوووم گل   سلام عزیزززرم ...مرسییییی😍😍 بله دوباره اومدم ...

سلام بانو خوبی.ارادت داریم.شما هم از خوبای سایتی .بودنتون دلگرمیه

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

باحالی از خودته😁😁😁😁😁😁

سلام مرضی جون خوبی.دخمل گلت خوبه.مرضی خیلی کم میای.شماها کمیابای دنیا هستین.من چقدر خوشحالم که شما قابل بدونین دوست منید.

سلام بانو خوبی.ارادت داریم.شما هم از خوبای سایتی .بودنتون دلگرمیه

سلام خیلییییییی ممنون😍😍😍😍چقدر لطف دارین 

خوبی از خودتونه خدارو شکر کاربرهای خوبی مثل شما هنوز هستن

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
باحالی از خودته😁😁😁😁😁😁

یادته سر این فسقل چقدر حرص خوردیم .الان به فک. تاپیک جهیزیشیم😁😁😁

سلام خیلییییییی ممنون😍😍😍😍چقدر لطف دارین  خوبی از خودتونه خدارو شکر کاربرهای خوبی مثل شما ه ...

قربونت.محبت دارین.دلگرمی ما برای اومدن اینحا هم شماها هستین.واقعا این تاپیک از ته قلب خوشحالم کرده

قربونت.محبت دارین.دلگرمی ما برای اومدن اینحا هم شماها هستین.واقعا این تاپیک از ته قلب خوشحالم کرده

خواهش میکنم .

واقعا منم بخاطر کاربرهای خوب و دوستان میام و الان میبینم‌بازم هستن واقعا خوشحال میشم

سلام مرضی جون خوبی.دخمل گلت خوبه.مرضی خیلی کم میای.شماها کمیابای دنیا هستین.من چقدر خوشحالم که شما ق ...

سلام عزیزم

درگیر دخترمم دیگه❤چون میخوام جلوش گوشی دست نگیرم اینه که وقتهایی که خوابه یا با پدرش رفته دور دور میام

تو شخصا عشق منی گلم

فدات بشم این سعادت و افتخار ماست که با بانوی نازنینی مثل شما دوستیم😍

.Pain🔥you made me a believer

سلام عزیزم.قربونت.چقدر شماها محبت دارید.انقد نسبتای خوب بهم دادین شرمنده محبتتونم.حای خبر خالیه عزیز ...

مرسی به یادم بودی😍😍😍میدونی طرفدار نداشت در واقع خودمونو اذیت میکردیم فقط